Omapärased trendid ja väljakutsed, mis tuleks kiiremas korras unustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian kannab piha treenimiseks mõeldud korsetti.
Kim Kardashian kannab piha treenimiseks mõeldud korsetti. Foto: Instagram/Instagram

Tihtipeale võib uudisteportaalidest lugeda naeruväärsete moeröögatuste, trendidieetide ja veidrate väljakutsete kohta, mis tekitavad parasjagu segadust. Milliseid tasuks tõsiselt võtta ja millised trendid ning väljakutsed tuleks kiiresti unustada?

YourTango tõi välja viis väljakutset ja trendi, mis võiksid vajuda unustuste hõlma.

1. Nabaväljakutse

Hiinast sai hiljuti alguse uus väljakutse, kus noored naised postitasid sotsiaalmeediasse fotosid sellest, kuidas nad üritavad selja tagant oma naba puudutada. Väidetavalt näitab see väljakutse, kas sul on hea figuur või peaksid kaalust alla võtma. Tegelikult tasuks noortele naistele meelde tuletada, et piitspeenike figuur ei viita alati heale tervisele ja täidlane figuur võib hoopis kaunim välja näha.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

2. Trendidieedid

Paastumine, mahladieedid, puhastumine – need sõnad on terviseportaalides viimastel aastatel pidevalt kasutusel olnud. Kuigi vahel on kasulik lasta kehal puhata töödeldud toiduainetest, alkoholist ja ebatervislikest snäkkidest, ei tasuks kogu aeg erinevaid dieete pidada. Selle asemel, et isusid vältida ja teatud toiduaineid endale keelata, ürita tarbida kõike mõõdukalt.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

3. Gluteenivabad toidud

Gluteenivabadest toitudest ja dieetidest on viimasel ajal samuti palju juttu olnud. Kas see on tõepoolest tervislik lähenemine? Nende jaoks, kes on gluteeni suhtes tundlikud, on gluteenivabade toitude tarbimine ainuke variant. Teiste jaoks pole gluteeni vältimisest suurt kasu. Kui sa pole gluteeni suhtes tundlik, kuid eelistad sellest hoiduda, võib juhtuda, et su keha jääb olulistest toitainetest ilma ning immuunsussüsteem muutub nõrgemaks. Enne toitumise muutmist võiksid konsulteerida oma arstiga.

Jaanus Lensment
Jaanus Lensment Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

4. Lai reite vahe

Laia reite vahe trend sai alguse siis, kui mõned naised soovisid saavutada modellide eeskujul saledat figuuri, hoolimata sellest, et neil naistel olid kaunid ja kurvikad kehad. See ei tähenda, et märgatava reite vahega naised peaksid millegipärast piinlikkust tundma. Kõik kehad on ilusad ja selle asemel, et oma reisi peenemaks saada, võiks keskenduda hoopis sellele, mida meie jalad on võimelised meie heaks tegema. 

AFP
AFP Foto: AFP / Scanpix

5. Piha treenimine

Piha treenimine on üsna uus trend, mis on alguse saanud kuulsustelt nagu Jessica Alba, Kim Kardashian ja Nicole «Snooki» Polizzi. Piha treenimine tähendab seda, et saleda piha saavutamiseks kantakse tugevaid korsette ja vahel käiakse korsetiga lausa jõusaalis. Enne piha treenimist tuleks aga arvestada sellega, et korseti kandmine võib põhjustada seljavalu ning muid probleeme. Saleda piha saavutamiseks võiks toituda tervislikult ning käia regulaarselt trennis. 

Ciara/Instagram
Ciara/Instagram Foto: Instagram/Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles