Lõbus video: naised proovivad erinevaid push-up-rinnahoidjaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Tänapäeval on võimalik saada väga erineva materjali, kuju ja suurusega rinnahoidjaid. Push-up-rinnahoidjad võivad rindade välimust tunduvalt muuta.

Neli naist proovivad selga kolme erinevat push-up-rinnahoidjat, mille eesmärk on rindasid paremini hoida ja nende välimust parandada, kirjutab The Huffington Post. Naised olid neid proovides üheaegselt nii segaduses, lõbustatud kui ka närvis. «Rindade hoidmiseks kasutatakse tänapäeval NASA-tehnoloogiat!» imestab naine, kes proovis geelpadjakestega push-up-rinnahoidjat.

Kui geelpadjakestega rinnahoidjad tegid pigem nalja, siis viimane eriti suurte patjadega push-up-rinnahoidja tekitas naistes kõige rohkem hämmingut. «Mul on tunne, et mul on seljas kuulikindel vest, sest see rinnahoidja on nii kitsas!» naljatas üks naistest. Lisaks tõid naised välja, et selliste rinnahoidjate kandmine loob meestele väärillusioone ning võib tekitada pettumust, kui näevad neid alasti.

Vaata videost, millised olid naiste reaktsioonid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles