Nippe, kuidas teha bikiinides parimat selfie't

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on ametlikult saabunud ning soojade ilmadega on kindlasti tahtmine ka rannas või aias päevitada. Kui tahad seda ka oma sõpradega Facebookis või Instagramis jagada, siis tuleb õppida teha bikiinides parimat selfie't.

Professionaalne fotograaf jagab Women's Health Magazine'is nõu, kuidas teha bikiinides parimat selfie't:

Leia sobiv valgus

Väljas võib olla keeruline pilti teha, eriti nutitelefoniga. Hea pildi jaoks tuleb veenduda, et valgus langeks ilusti näo peale, soovitab fotograaf Dan Hallman. «Kui oled päikese käes, siis vaata ka näoga päikese poole; kui oled varjus, siis vaata samuti valguse poole.»

Pildista ülevalt alla

Teismelised teevad põhjusega pilte niimoodi, et kaamera on veidi ülalpool – see lihtsalt toimib. «Veidi ülaltpoolt pildistades jääb inimene tavaliselt hea nurgaga pildile ning on kõige kindlam tehnika,» seletab Hallman. «Lisaks silub see lõuajoont ja kaelal olevaid kortse ning silmad näevad suuremad välja.»

Vali värviline taust

Kui kasutad Instagrami, siis tead kindlasti, et kõige ilusamad pildid on värviküllased ja eredad. «Selfie eesmärk on näidata, kus sa hetkel viibid. Seega pigem jäta taustaks meri või bassein, mitte hall igav sein,» soovitab Hallman.

Ära ole liiga tõsine

«Hea selfie peegeldab seda, milline inimene sa tõeliselt oled. Seega ei tasu liialt poseerida, vaid pigem ole lõbus ja loomulik. Kindlasti ei tasu pildi nimel äärmustesse kalduda,» ütleb Hallman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles