Päikesemärk võib paljastada, milline armastaja sa oled

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina usud horoskoopidesse ja samas oleks sul veidike abi vaja armuelus? Kui jah, siis peaksid lähemalt uurima, mida võib päikesemärk sinu kohta paljastada. Paljud inimesed on päikesemärkide suhtes skeptilised, kuid teadlased on kinnitanud, et see, millal keegi on sündinud, võib mõjutada tema edu ja elu.

Astroloog Phyllis Vega kirjutab portaalis YourTango sellest, millised armastajad on erinevate päikesemärkide esindajad. Leida enda oma ja loe, kas see läheb sinu iseloomuga kokku.

Jäär, Lõvi, Ambur

Te olete romantilised ja kirglikud. Teie suhted pole kunagi igavad, sest te olete impulsiivsed ja spontaansed. Tänu nendele omadustele, ei pelga te ka näiteks seda, kui keegi teile korvi annab ja see on lausa kadestamisväärne omadus.

Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Teie olete teistest päikesemärkidest praktilisemad ja seda ka armastuses. Materiaalsed asjad, mis muudavad teie elu mugavamaks, teevad teid kordades õnnelikumaks. Armastuse osas võite olla väga ettevaatlikud ja füüsiliste kogemuste osas isegi veidi tundlikud.

Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Teile meeldivad flirtimine ja romantika. Ent teie päikesemärkidele ei piisa vaid kaunist välimusest. Te vajate suhet, kus saate partneriga intellektuaalselt sideme luua, samas saate olla head sõbrad ning mõnusalt vestelda.

Vähk, Skorpion, Kalad

Olete emotsionaalsed, intuitiivsed ja empaatiavõimelised. Kui teie kallimal on raske eluperiood, võtate te tema emotsioonid kiirelt omaks. Võite suhetes olla väga haavatavad, kuna järgite sageli oma sisetunnet ja olete väga aktiivse kujutlusvõimega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles