Neli väikest asja, mida mehed pärast abiellumist enam ei tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielumehed võivad muutuda veidi laisaks. See võib kõlada õelalt, kuid see on tõsi. Abielu muudab mehi mugavaks ja siinkohal pole mõeldud kodutööde tegemist või lastega olemist – pigem romantikat, mis on meeste peast kui pühitud pärast seda, kui nad on naistele oma «jah» sõna andnud.

Lahutuse käigus ei ütle keegi, et suhte allakäik oli tingitud sellest, et mehe tunded ja teod muutusid jahedaks, ent sageli just nii see kipub olema. Pisiasjadel on sageli suur mõju ja need võivad määrata, kuidas naine mehesse suhtub, kirjutab Huff Post.

Järgnevalt on välja toodud neli asja, mida mehed pärast abiellumist enam ei tee.

1. Ta ei hoia enam naisel käest kinni

Käest hoidmine on miski, mida võiksid kõik abielupaarid teha. Käest hoidmine näitab naisele, et mees tõesti hoolib temast ja on uhke, et saab naisega koos olla.

2. Ta ei kõnni enam naise kõrval

Head mehed, ärge kõndige nii kiiresti, et naisel on raskusi teiega ühtlast tempot hoida. Kõndige naiste kõrval või neist veidike tagapool, kuna see tekitab tunde, et naise seljatagune on kaitstud.

3. Ta ei ava enam naisele ust

Pole tähtsust, kui kaua te olete abielud olnud, naisele ukse avamine on žest, mida naine oskab kahtlemata hinnata. Kui mees käitub naisega kui tõeline härrasmees ja on viisakas ning meeldiv, tunneb naine end kaitstuna ja armastatuna. Ja muide, kui sina oled naise vastu hea ja näitad oma armastust, käitub tema samamoodi.

4. Ta ei vii enam naist puhkusele

Naistele meeldib romantika ja enamasti meeldivad naistele ka romantilised üllatused. Kümme või kakskümmend aastat kestnud abielu ei tähenda seda, et naine ei sooviks enam minna romantilisele puhkusereisile, kus te saate vaid teineteisega olla.

Naine tahaks mõelda, et mees mõtleb temale ka siis, kui ta tegeleb näiliselt muude asjadega. Naine tahab, et teda üllatatakse ja viiakse ilusatesse kohtadesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles