Märke, et su hea sõber sooviks olla sinu kallim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste puhul pole alati selgelt aru saada, mida nad tahavad. Sa võid ju kahtlustada, et mõni meessoost sõber sooviks sind välja kutsuda, aga samas ei taha sa olla see inimene, kes tema eest esimese sammu teeb.

Cosmopolitan.com pani kirja 11 märki, mis näitavad, et su hea sõber sooviks olla hoopis sinu kallim.

1. Sõbrad küsivad teilt sageli, kas olete juba paar. Kui sõbrad ja ka võõrad inimesed arvavad, et te kaks näete paari moodi välja, siis võib asi olla selles, et täpselt seda mees sooviks ja ta käitub alateadlikult kui sinu armsam.

2. Tema kallistused on pikad ja kirglikud. Kui varem kallistasite üsna tavaliselt ja kiiresti, kuid nüüd on mehe kallistused veninud pikemaks ja ta justkui naudib sinu hoidmist, siis võib-olla on tal sinu vastu tunded tekkinud. Võib-olla on need tunded alati olemas olnud, kuid viimasel ajal muutuvad need üha tugevamaks. 

3. Olete pidevalt kahekesi koos ja teete asju, mida tehakse suhtes olles. Ütlete küll, et olete kõigest sõbrad, aga veedate alati õhtuid koos, vaatate filme ja teete süüa. 

4. Ta mainib teiste juuresolekul teie omavahelisi nalju, nagu need pärineksid mõnest väga heast filmist. Ta üritab sulle alateadlikult märku anda, et talle tohutult meeldib teievaheline side ja ta tahab ka teistele näidata, et teil on koos väga lõbus.

5. Ta ei räägi kunagi teistest naistest, sest tema jaoks poleks neid nagu olemaski. Sa tead väga hästi, et ta on vallaline, nägus ja väga kihvt kutt ning pole võimalik, et ükski naine ei tunne tema vastu huvi, aga sa pole kunagi kuulnud teda teistest naistest rääkimas. Kui ta ka kedagi mainib, on tema alatoonist alati aru saada, et ta pole veel seda ühte ja õiget leidnud.

6. Sinu sõpradest on saanud ka tema sõbrad. Ta tutvus nendega sinu kaudu, kuid nüüd saab tema su sõpradega isegi paremini läbi kui sina ise. Ta tahab sinu sõpradele meeldida ja seetõttu käib ta nendega ka nii palju läbi.

7. Ta ütleb sageli, et tal on sinuga koos väga lõbus. Tavaliselt on nii, et kui kaks inimest on sõbrad ja neil on koos tore olla, siis nad mõlemad teavad ning tunnevad seda, kuid seda pole tarvis sõnadesse panna. Kui mees aga ütleb tihtipeale välja, et tal on sinuga koos hea/lõbus/tore, siis see on tema viis sulle märku anda, et sa oled imetore inimene ja ta tahaks sõprusest enamat.

8. Ta vastab alati su sõnumitele. Iga hea sõber peaks seda tegema, aga ka su kõige parim sõbranna võib vahel unustada sõnumile vastata. Aga see eriline sõber ei jäta sinu sõnumeid või kõnesid kunagi vastuseta, kuna ta hoolib sinust väga.

9. Ta kaitseb sind. Kui olete suure seltskonnaga väljas ja keegi hakkab sinuga tüli norima, siis on just tema see, kes astub sinu eest välja. Ta kaitseb sind igas olukorras, ka siis, kui sa ei taipa, et temast võiks saada su järgmine kallim.

10. Kui plaanid mõnda üritust, toetab ta sind igati. Ta aitab sind ürituse korraldamisel ja levitab sõna, et võimalikult paljud ikka kohale tuleks. Ta toetab sind, sest ta usub sinusse.

11. Tal on meeles enamus asju, mis sa talle rääkinud oled. Kui sul on raske päev, tuletab ta sulle meelde midagi, mis sa ütlesid talle mitme nädala eest. Sinu sõnad on tema jaoks olulised, sest sina oled tema jaoks oluline. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles