Poeg tegi imearmsa video, et aidata emal meest leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex koos ema Evaga.
Alex koos ema Evaga. Foto: Kuvatõmmis videost

Alex Lyngaas on Norras elav mees, kes armastab väga oma ema Evat. Kuna ema oli juba mõnda aega vallaline olnud, soovis mees aidata emal uut kaaslast leida. Ta tegi emast imearmsa video ja laadis selle YouTube'i.

Tegemist oli salajase projektiga ja Alexi emal polnud aimugi, mille jaoks poeg teda filmib. Mehel kulus video tegemiseks aasta ja lõpuks otsustas ta videot ka emale näidata. 

Video nimeks on «Otsides Adamit» ja Alex tutvustab oma ema järgmiselt: Eva, sündinud 1946 Tšehhis, elab Norras. Evale meeldib tennis, ujumine, loodus, suusatamine, jooga, päikese käes lõõgastumine, kunst, õlu, rattaga sõitmine, reisimine, lõbutsemine, tantsimine, parima sõbrannaga aja veetmine ja oma õe eest hoolitsemine. 

Eva on üritanud ka omal käel kaaslast leida ning isegi käinud paaril kohtingul, kuid need pole kuigi edukad olnud. Video lõpus küsib üllatunud Eva pojalt, mida ta plaanib selle videoga teha ja poeg vastab, et YouTube'i üles panna.

Vaata armsat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles