Vaata pilte: beebide roomamisvõistlusel püsitati vihmale vaatamata uus rekord

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva nädala neljapäeval toimus kolmandat korda meeleolukas pereüritus Okaidi Beebisprint. Vihmasele ilmale vaatamata kogunes sel puhul Pelgulinna Sünnitusmaja Perekeskuse titade piknikule hakkajaid ja aktiivseid beebisid, et võtta mõõtu meeleolukast võiduroomamisest.

Okaidi Beebisprindi võistluse kohaselt olid võistlema oodatud kõik vähem kui 1,5 aastat vanad beebid, kes veel ei oska kõndida. Okaidi Beebisprindi võistlusdistants tuli lapsel läbida roomates või käpukil liikudes ning kui aastal 2013 läbis kõige kiirem beebi antud vahemaa kõigest 27 sekundiga, eelmisel aastal oli võiduajaks 1 minut ja 27 sekundit, siis tänavu läbis kiirem beebi võistlusvahemaa 22 sekundiga. Roomamisaltidele beebidele elas meeleolukalt kaasa ka kogu pere, kellel oli igal moel lubatud väikest võistlejat raja kõrval – ja ka finišijoonele lähenedes – suunata, ergutada ja toetada

Okaidi Beebisprindi võistlus on lõbus ettevõtmine kogu perele, mis pakub võimalust ka kõige pisemate põnnidega peredel koduseintest väljaspool midagi ühiselt teha. Samuti toetatakse ettevõtmisega mõtteviisi, et liikumisharrastused saavad alguse maast madalast ja ikka meie endi kodudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles