Õnnelikud vallalised naised avaldavad oma positiivsuse saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õnnelikuks ja täisväärtuslikuks eluks ei ole tingimata vaja olla suhtes. Seda tõestavad näited elust enesest.

Ameerika Ühendriikides on vallalisi inimesi rohkem kui õnnelikult abielus olevaid paare, kirjutab YourTango. Paljud naised on suutnud leida õnne ilma suhtes olemiseta. Neli õnnelikku vallalist naist avaldavad oma positiivsuse saladuse:

1. Nad näevad iseenda jaoks head välja

«Kui ma läksin oma mehest lahku, siis veetsin esimesed paar nädalat ainult dressipükstes,» räägib üks 29-aastane naine. «Ma ei viitsinud raseerida, pesemas käia või ilusti riidesse panna, kui polnud otsest vajadust. Kuid sõber käskis mul sellest enesehaletsemisest lahti lasta ning teatud aja möödudes õppisin iseenda jaoks asju tegema. Nüüd mulle meeldib ennast üles lüüa puhtalt selle pärast, et iseendale meeldida. Ning seda on märganud ka mitmed mehed.»

2. Nad alustavad päeva varakult

«Ma ei lükka mitte kunagi äratuskella edasi. Selle asemel ärkan ma hommikul võimalikult vara ja alustan oma päeva millegagi, millest tunnen rõõmu – loen ajalehte, teen trenni ja valmistan omale maitsva hommikusöögi,» räägib vallaline 24-aastane naine. «Hommikuti midagi toredat tegemine annab tervele päevale positiivse laengu. Nii ei tähenda ülesärkamine koheselt tööle minekut ja kohustusi, vaid midagi palju meeldivamat. Ma arvan, et seda peaksid tegema kõik inimesed, kuid eriti kasulik on see vallalistele naistele – siis ei tunne sa end niivõrd üksikuna ja saad teha enda jaoks midagi head.»

3. Nad toetuvad oma sõpradele

«Öeldakse, et kõige halvem asi vallaline olemise juures on üksindus. Seega hoia tihedat kontakti oma sõpradega, et sa ei tunneks ennast mitte kunagi üksildasena,» soovitab 27-aastane vallaline naine. «Mul on väga palju erinevaid sõpru, nii kolleegide hulgas kui ka neid, kellega saab nädalavahetuseti pidutsemas käia. Ma ei tunne ennast kunagi üksikuna!»

4. Neil on hobid

«Minu elus oli pikk periood, kus veetsin kõik päevad väga üksluiselt: ärkasin, läksin tööle, tulin töölt koju, vaatasin telekat ja siis jäin magama,» jagab 30-aastane vallaline naine. «Üks hetk muutusin isegi enda jaoks masendavalt igavaks. Seega üks päev läksin lähimasse kunstipoodi, ostsin maalimiseks vajalikud asjad ja tuletasin meelde nooruspõlve, mil mulle väga meeldis kunstiga tegeleda. Palju toredam on tulla koju ja teha midagi, mida sa armastad. Ning ma usun, et see muudab mind pikas perspektiivis palju huvitavamaks inimeseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles