Mida plaanib suvel teha Lauri Liiv?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» osaleja Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» osaleja Lauri Liiv Foto: TV3

Armastatud laulja Lauri Liiv vastab Naistelehe suveküsimustele ning räägib oma suveplaanidest ja suvega seotud mõtetest.

Lauri Liiv eelistab ilusate ilmadega veeta suve pigem Eestis, kuid on käidud ka mujal päikese käes ennast laadimas. Kuid artistidele omaselt on selle aasta suvi väga töine, tõeline puhkus saabub kas sügisel või talvel.

Võimalusel meeldib Laurile ka rannas peesitada, aga mõistlikus koguses. «Eesti randadest armastan väga Vääna randa ja väga tore on ka Kõpu poolsaare tipus!» räägib laulja. Kõige paremad mälestused suvedest pärinevad lapsepõlvest, kui sai tõeliselt nautida vabadust. See aasta teeb artist suvelavastust Otepää külje all ning plaanib selle ajal töötada ja vabal ajal puhata korraga.

Oma isiklikku suvekodu Lauril pole, aga alati saab käia sõprade juures aega veetmas. Kuid praegu veel lauljal suvetunnet pole: «Minu jaoks on suvekuulutaja see, kui ei pea kandma pakse riideid ja on võimalik minna lihtsalt plätudega õue.» Oma garderoobi Lauri suve saabudes kohe täielikult vahetama ei hakka, aga suviti kannab ta palju T-särke ning ostab neid ka pidevalt juurde.

Loe pikemalt värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles