Levinud viga, mille tõttu aegub ripsmetušš kiiremini

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ripsmetušš aitab väsinud silmi elavamaks ja värskemaks muuta, kuna muudab ripsmed pikemaks ja tihedamaks - vähemalt juhul, kui kasutad seda õigesti. Kahjuks teevad paljud naised ripsmetušši kasutades levinud vea, mistõttu aegub ripsmetušš kiiremini.

Suurim viga on nimelt see, kui «pumpad» ripsmetušiharja tuši sees üles-alla. Kuigi paljud naised usuvad, et seda liigutust tehes haarab hari kaasa rohkem tušši, pääseb selle liigutuse abil tuši sisse rohkem õhku ja see paneb tuši kiiremini aeguma, kirjutab Good Housekeeping.

«Harja üles-alla liigutades pääseb tuši sisse õhku, mis hakkab ripsmetušši kuivatama ja seetõttu võib tušš ripsmetele jääda tükkidena või inetuna,» selgitas meigiekspert Marlena Stell. «Pigem tuleks harjaga teha tuši sees ringjaid liigutusi, et haarata kaasa soovitud kogus ripsmetušši.»

Üles-alla liigutamise asemel tuleks harja tuši sees keerata ja seejärel tõmmata hari vastu tušituubi äärt puhtaks, kuna muidu satub ripsmetele liiga palju tušši. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles