Viis saladust, kuidas leida tõelist armastust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elu suurim armastus, hingesugulane, partner kogu eluks, eriline kaaslane. Paljud meist ei taha seda tunnistada, aga me kõik otsime elu jooksul omale õiget partnerit. Me tahame leida enda kõrvale inimest, kes armastaks meie juures kõike ja jagaks meiega elu ning kogemusi. Filmidest näeme ju sellist armastust kogu aeg, on seda siis tõesti nii keeruline leida?

Armastus ei ole muinasjutt, seega ei tasu otsida inimest, kes vastaks kõigile sinu poolt seatud nõudmistele. Aga on väga võimalik leida kedagi, kes seisaks su kõrval, astuks vastu erinevatele väljakutsetele ja aitaks kogeda elu selle täies mahus, kirjutab Psychology Today. 

Kuidas sellist armastust leida? Järgnevalt on välja toodud viis saladust, mida tasuks silmas pidada.

1. Ole tõeline

Selleks, et leida tõelist armastust, tuleks esile tõsta oma tõelist olemust. Kui soovid leida inimest, kes armastaks sind ka siis, kui sa pole iseenda kõige täiuslikum versioon, pead olema valmis ka teisi samamoodi armastama. Ole iseenda vastu aus, et saaksid olla valmis ka teise inimese aususeks.

Mis sind tegelikult õnnelikuks teeb? Mida sa elult ootad? Väga lihtne on takerduda ühte mustrisse ja üritada teistele meele järgi olla ning teha pidevalt seda, mis tundub olevat «normaalne». Kui sa muudad oma iseloomu, kirge või eesmärke selleks, et teisele inimesele meeldida, siis sa ei ole iseenda vastu aus. Inimestele meeldib ausus. Õpi iseennast tundma, armasta iseennast ning õpi käituma ja rääkima avameelselt.

2. Ole iseenda parim versioon

Kuigi mingil määral tõmbuvad vastandid teineteise poole, tuleb esialgu mõista, et sarnane tõmbab ligi sarnast. Sa ju otsid inimest, kellega soovid kogu oma ülejäänud elu koos veeta. Sa ei tahaks partneriks kedagi, kes pidevalt viriseb ja kannab räpaseid rõivaid, seega pööra kõigepealt tähelepanu iseenda käitumisele.

Kas soovid olla inimesega, kes toitub tervislikult ja hoolitseb oma keha eest? Siis tõmba spordidress selga ja mine jõusaali. Kas soovid olla inimesega, kes näeb teistes vaid positiivset? Siis lõpeta virisemine. 

3. Ole enesekindel

Ole iseenda ja oma otsuste suhtes enesekindel. Tea, et sa oled võimeline oma ellu armastust tooma. Kui sa oled aus ja iseenda parim versioon, siis kiirgab sinust enesekindlust ning -väärikust. Sa tõmbad ligi neid, kes hindavad ja armastavad sind sellisena, nagu sa oled. Arenda seda enesekindlust, teades, et sa oled täiuslik. Mõista, et tore oleks omada hingesugulast, kuid see ei tohiks olla su põhieesmärk. Sa ei vaja kedagi, kes sind täiustaks.

4. Ole avatud

Kui soovid kohtuda uute inimestega, pead end ümbritsevate inimestega olema avameelne ja avatud. Kui mõni mees astub kohvikus sinu juurde ja hakkab vestlema, ole valmis talle vastama. Isegi, kui sellest inimesest ei pruugi saada sinu elu armastust, harjuta temaga avatud suhtlemist. Sellise avatud energia loomine ja praktiseerimine aitavad luua kestvaid suhteid.

5. Ole õnnelik

Kõige olulisem saladus selles nimekirjas on see, et sa peaksid olema õnnelik. Iga inimene tahab veeta aega õnnelike inimeste seltsis, kuna õnn on kui magnet. Keskendu neile asjadele, mis teeksid sind õnnelikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles