Mees saatis elatise maksmisest pääsemiseks isadustesti tegema oma teisiku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel vahistati tapmises kahtlustatav mees.
Kohtla-Järvel vahistati tapmises kahtlustatav mees. Foto: SCANPIX

25-aastane Briti mees Thomas Kenny lootis pääseda elatise maksmisest ja saatis enda asemel DNA-testi tegema teisiku, kuid jäi sellega vahele ja seisab nüüd kohtu ees.

Noorel isal oli oma naisega juba kaks last, kuid kõrvalsuhtest jäi teine naine rasedaks. Et inetu lugu välja ei tuleks, survestas Thomas Kenny armukest aborti tegema, kuid too keeldus, kirjutab Daily Mail.

Birminghami kuningliku kohtu kohtuniku Philip Barkeri sõnul on tegu äärmiselt manipuleeriva mehega, kes seejärel keeldus isaks olemast ja põhjustas seeläbi lapseootel naisele suurt stressi. Ilmselgelt ei kahelnud mees selles, et tulevane laps on tema oma, sest kui amet kutsus Kenny isaduse tuvastamiseks DNA-testi tegema, saatis ta enda asemel kohale sarnase välimusega mehe. 

Enda kaitseks ütles mees napilt, et tunnistas end süüdi ja kõik. «See oli isiklik asi ja igal lool on kaks külge.»

Süüdimõistmisel sõnas kohtunik Barker, et olemasolevatele lastele võib ju Kenny olla hea isa, kuid sellegipoolest oli ta majandusliku kasu nimel valmis oma kolmandast lapsest lahti ütlema. «Moraalselt ei saa enam rohkem alla käia,» andis ta oma hinnangu.

Pettus tuli avalikuks siis, kui Kenny möödunud aastal arreteeriti ja tema teistelt lastelt võetud DNA-testid paljastasid valede võrgu. DNA-testile läinud teisik oli tõenäoliselt Thomas Kenny töökaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles