Puuviljad, mis aitavad kiiremini kaalu langetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid kaalust alla võtta, siis lisaks trennile ja tervislikule toitumisele soovitatakse sel puhul oma igapäevasesse menüüsse lisada ka teatud puuviljad.

Geniuscook soovitab nelja puuvilja, mis aitavad kiiremini kaalu langetada:

Sidrun

Sidrun sisaldab riboflaviini, B-vitamiini, fosforit, magneesiumi ja C-vitamiini. Seega tasub alati võimalusel lisada sidrunit oma tavalisse joogivette, et sellest puuviljast kasu saada.

Foto: SCANPIX

Arbuus

Selles puuviljas puudub igasugune rasv. Näiteks on klaasist  puhtast arbuusimahlast maksimaalselt võimalik saada 50 kilokalorit. Sealjuures täidab see kõhtu, sisaldab palju C-, A- ja B-vitamiine ning lükopeeni, mis kaitseb vähi ja südamehaiguste vastu.

Foto: SCANPIX

Ananass

Ananass sisaldab palju antioksüdante, ensüüme, mineraale, vitamiine ja aineid, mis aitavad põletada rasva. Kuid seda tuleb süüa kindlasti värskelt − konservis olevad ananassitükid ei aita kaalu langetada.

Foto: SCANPIX

Õun

Õun sisaldab palju erinevaid vitamiine, antioksüdante, kiudaineid ja vett. Nende söömine tekitab täiskõhutunde ja aitab isusid ohjeldada, seega sobib ideaalselt tervislikuks vahepalaks.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles