Galerii: Kadri Kruus ja New Vintage by Kriss korraldasid suvise aksessuaariõhtu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. juunil toimus naha- ja kotidisaineri Kadri Kruusi stuudios koostöös ehtebrändiga New Vintage by Kriss järjekorras juba kolmas aksessuaariõhtu #lovethis.

Kadri Kruusi selle suve kollektsiooni iseloomustavad kirkad ja positiivsed värvid ning multifunktsionaalsus. Stuudios leidub suvistes toonides mahukaid õlakotte, mida on õhtusteks tundideks mugav kokku voltida naiselikeks clutchideks, peene metallketiga õlakotte saab samuti kanda sarmika õhturidikülina. 

New Vintage by Kriss pakkus aksessuaariõhtul harukordset võimalust  väljaspool ehtestuudiot ise oma Time to Rock käevõru kombo valida ja moeõhtu jooksul see ka valmis teha lasta. 

Naha- ja kotidisainer Kadri Kruus rõõmustab: «Head eesti aksessuaaridisaini hindavaid huvilisi on aina rohkem. Seega korraldame järgmise samalaadse õhtu kindlasti juba septembrikuus.» Siis saab juba uudistada ka Kadri Kruusi uut sügistalvist kollektsiooni. 

Aksessuaariõhtut toetasid: Vitamin Well, Froosh smuutid ja Mokai siidrid. 

Foto:
Foto: Foto: Toomas Pippar, Mild Creative
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles