Hoiatavad vihjed, et teie suhe on hukule määratud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhted algavad peaaegu alati kõrgete lootuste ja suurte ootustega. Kuid kui sa ei tunne ennast oma kallimaga koos enam hästi, siis ei pruugi teil ühist tulevikku olla.

YourTango toob välja 14 hoiatavat märki, et teie suhe on hukule määratud:

1) Sa tunned rohkem segadust kui selgust − Aja möödudes peaks aina rohkem aru saama, kuhu suunas teie suhe liigub. Kui peale kuid või aastaid pole sul aimugi, milline võib välja näha teie ühine tulevik, siis on see halb märk.

2) Esialgsest külgetõmbest pole midagi enamat tekkinud − Kui teie suhe põhineb ainult välisel külgetõmbel ja selle taga pole sügavaid tundeid, siis ei pruugi see väga kaua kesta.

3) Sa vajad aina rohkem aega iseendale − Kõik inimesed tahavad vahel üksi olla. Aga kui sa vajad ilma temata olemise aega rohkem kui temaga koosolemist, siis on see selge hoiatav märk.

4) Sa töötad teie suhte nimel kõvasti, aga teine inimene ei pinguta samaväärselt − Terviklik suhe vajab kahte inimest, kes mõlemad annavad oma panuse selle toimimisele.

5) Aeg on näidanud, et teie väärtused ja uskumused ei lange kokku − Vaata tõele näkku ja küsi endalt, kas teie põhiarusaamad elust on sarnased või pead hakkama kompromisse tegema.

6) Teil ole sarnase tasemega ambitsioonid − Mis puutub haridust, karjääri ja isiklikku arengut, siis mõlemal partneril on ideaalis sarnase tasemega eesmärgid.

7) Sa kahtled oma kallima truuduses − Usaldus on terviklike suhete aluseks ning valed ja kahtlustamised mõjuvad sellele laastavalt.

8) Üks teist on liiga klammerduv − Väga vähesed suhted elavad üle liigset armukadedust, omandihimu, kontrollivat käitumist ja liiga suurt sõltuvust.

9) Su partneril ei ole selget arusaama, mida on pikaajaliseks suhteks vaja − Terviklikus suhtes mõlemad osapooled aktsepteerivad ka oma partneri vigu ning on valmis oma suhte nimel tööd tegema.

10) Sa oled pidanud enda huvid ja vajadused kõrvale jätma − Kui keskendud rohkem oma partneri vajaduste rahuldamistele kui enda huvidega tegelemisele, siis võib selline suhe sind üks hetk lämmatada.

11) Sa mõtled aina enam, kas kuskil on keegi sinu jaoks parem partner − Loomulik on vahetevahel oma suhte pikaajalisuses kahelda, kuid kui see muutub väga sagedaseks, siis tasub sellele tähelepanu pöörata.

12) Sa ei tunne ennast oma partneri juuresolekul iseendana − Kui sa pead ennast oma partneri jaoks muutma, siis ei ole tegemist hea sobivusega.

13) Sul hakkab oma ajast kahju − Kui oled hakanud mõtlema, et oma partneriga koosolemise asemel võiksid hoopis paremaid asju teha, siis on see märk, et sa ei tunne ennast suhtes hästi.

14) Sa ei näe oma partneriga ühist tulevikku − Õnnelikus suhtes peaksid sa olema võimeline rõõmsalt ette kujutama tulevikku oma partneriga nii viie, kümne kui ka kahekümne aasta pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles