Mida tahaksid mehed tegelikult kohtingutel teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühelgi mehel pole midagi selle vastu, et minna armastatud naisega kinno ja õhtusöögile, kuid kolumnist Aaron Traister teab, mida eelistaksid mehed kohtingutel teha restorani külastamise asemel.

Kui me mõtleme kohtingule, kujutab enamik meist ette ilusat õhtusööki mõnes restoranis ja kallima silmadesse uppumist. Te naerata ja joote veini ning isegi, kui jututeemad saavad otsa, ei tunne te piinlikkust, sest koos on nii hea olla. Tänu Hollywoodi filmidele ja teleseriaalidele usume me, et kohtinguõhtu peaks just selline välja nägema, kirjutab RedBook.

Tegelikult võib kohtinguõhtu mehe jaoks tekitada palju pingeid. Isegi, kui mees teab erinevate toitude uhkeid nimesid, mis restoranimenüüst vastu vaatavad, tunneb ta survet, sest tegelikult eelistaks ta kodus lõõgastuda. Mida mehed tegelikult teha tahaksid?

  • Jalutuskäik päikeseloojangu saatel

Väike hoiatus: mehele ei paku see tegevus huvi, kui naine selle välja pakub. Mees vaatab diivanil mõnuledes mõnda spordikanalit ja väidab, et õues on jalutamiseks liiga palav. Aga sa pead kuidagi ta välja meelitama. Mõnel naisel õnnestub see näiteks õlle või jäätisega meelitades. Võib tunduda, et mehel on väga mugav aeleda jahedas toas ja vaadata telerit, kuid tegelikult vajab temagi värsket õhku ja füüsilist liikumist.

  • Õhtune piknik rannas

Võiks ju arvata, et rannas on palav, lärmakas ja liivane, kuid õhtusel ajal on seal tegelikult üsna mõnus. Temperatuur on veidike langenud ja suurem osa inimestest on juba koju läinud, et õhtuseid uudiseid vaadata. Võite koos ujumas käia ja seejärel piknikku nautida või vastupidi.

  • Kodune puhkus… ilma lasteta

Kui teil on lapsed, eriti veel väikesed, siis ilmselt ei mäleta kumbki teist, millal te viimati kahekesi olite. Alguses võib olla raske lapsi näiteks vanavanemate või sugulaste juurde saata, aga kui te kuulete kodus seda imelist vaikust ja mõistate, et olete vaid kahekesi, ei tunne te kahetsust. Paaridel on aeg-ajalt vaja sellist üksioleku aega ja tavaliselt ei tahetagi teha muud, kui nautida kodus teineteise seltskonda.

  • Jalutuskäik mõnes linnaosas, kus te pole ammu käinud

Arhitektuurihuvilised teavad, kui lahe on mööda erinevaid tänavaid kõndida ning maju vaadata. Tutvusta seda meelelahutust ka oma mehele ja vii ta jalutama mõnda linnaossa, kus te tavaliselt ei käi. Võib-olla avastate mõne armsa kohviku, kus tass kohvi juua. Võib-olla leiate linnaosa, mis hakkab teile mõlemale meeldima ja kuhu tahaksite isegi kolida. Võib-olla pole see midagi muud, kui jalutuskäik, aga ka see on hea, kuna te saate end liigutada.

  • Suviste festivalide külastamine

Oletame, et sina tahad minna mõnele huvitavale festivalile, aga sa pelgad, et mees ei pruugi selle vastu üldse huvi tunda. Kasuta jälle sama nippi, mida sai eelpool juba mainitud: meelita mees mingil moel endaga kaasa. Festivalidel pakutakse alati huvitavaid toite, mida muul ajal kusagilt ei leia. Kui ta on toiduhuviline, saad teda kindlasti sellega meelitada. Või paku välja, et kui ta tuleb sinuga seekord kaasa, siis järgmine kord saab tema mõne tegevuse valida. Tõenäoliselt pole tal see lubadus õhtu lõpuks meeles, kuna salamisi naudib temagi festivalidel käimist. Ta lihtsalt ei tunnista seda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles