Noor naine kurdab: endine kallim rikkus mu elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Olen 23-aastane õigusteaduse lõpetanud neiu ja kukkusin hiljuti advokaadieksamil läbi, kuna ma nutsin lahkumineku pärast. Mu 29-aastane ekskallim, kellega olime koos viis aastat, rikkus mu elu. Ta pettis, valetas ja hävitas mu enesekindluse ning -väärikuse. Nüüd olen vallaline, mul pole sõpru (ta võttis kõik endale) ja täiesti läbi. Kuidas ma saaksin otsast alustada?» küsib noor naine.

Talle annab nõu portaali Elle.com suhtenõustaja E. Jean.

«Väga kurb on kuulda, et pärast suhte lõppu oled sa «täiesti läbi». Samuti ei mõju naisele hästi see, kui mees on temalt röövinud enesekindluse. Siin on minu nõuanded, kuidas uuesti alustada: tee täpselt vastupidi sellele, mida sa siiani oled teinud. Kui sa oled voodis, aja end voodist välja. Kui sa ei söö eriti, sunni end sööma. Kui sa ei käi kursustel, et oma advokaadieksam ära teha, pane riidesse ja mine kursustele. Pärast kursust kutsu mõni kaaslane endaga kohvi jooma. Sa oled vaba naine ja võid omale uued sõbrad leida.

Kui sa nutad ikka veel selle mehe pärast, siis lõpeta. Ilmselt oled juba piisavalt pisaraid valanud. Miski ei tee negatiivsetele tunnetele kiiremini lõppu, kui eksami sooritamine ja eduka advokaadina suurte rahasummade teenimine. See muudab sind õnnelikumaks, enesekindlamaks ja kindlasti peegeldub see ka sinu välimuses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles