Kümme asja mehe minevikust, millest ta naisele ei räägi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni mees teeskleb, et ta on hästi müstiline ja jätab naisele mõned asjad rääkimata. Mõni aga ei taha lihtsalt tunnistada, et jättis ühe eelmise kallima vahetult enne tema sünnipäeva maha.

Cosmopolitan.com tõi välja kümme asja mehe minevikust, mida mees ei soovi naisega jagada.

1. Mees ei taha ilmselt tunnistada, mitu voodipartnerit on tal olnud. Tõenäoliselt ei saa sa oma kallimalt selgelt vastust selle kohta, mitu voodikaaslast on tal olnud. Isegi, kui mees peaks sulle mingi numbri ütlema, ei avalda ta sel teemal ilmselt rohkem mingit infot.

2. Mees ei taha rääkida sellest, kas ta on kellegi maha jätnud ja kuidas asi lõppes. Ilmselt ei kuule sa kunagi teda tunnistamas, et jättis eelmise kallima valentinipäeval maha või lõpetas suhte vahetult enne naise sünnipäeva. Arvatavasti on põhjuseks see, et mees mõistab, et käitus nõmedalt ja tunneb seepärast piinlikkust.

3. Mees ei tunnista seda, kui mõni lahkuminek on talle rängalt mõjunud. Võib-olla on mehe elus olnud hetki, mil ta on pärast lahkuminekut langenud masendusse ja veetnud päevi üksinda kodus olles. Sa ei saa seda kunagi teada.

4. Mees ei räägi veidratest asjadest, mida ta lapsepõlves tegi. Me kõik oleme kunagi olnud väikesed ja teinud asju, mis tagasi vaadates on tundunud väga tobedad. Need asjad võivad olla lausa sellised, mida on keeruline teistele selgitada. 

5. Tõenäoliselt ei räägi mees ka sellest, mis juhtus ülikooli ajal. Koolis käies pole keegi meist päris tema ise. Ülikooliõpingute ajal tegelevad paljud eneseotsingutega ja selle aja sees võivad nad teha igasugu hullumeelseid ja vähem hullumeelseid tegusid. 

6. Mees ei tunnista sulle kunagi, mida ta tegelikult tunneb selle ühe sõbra vastu, keda sa kahtlustad. Ilmselt pole muretsemiseks põhjust, aga kui sa oled juba maininud, et kahtlustad tema ja mõne ta naissoost tuttava sõprussuhet, siis tõenäoliselt üritab mees jätta muljet, et mitte midagi ei toimu ega ole kunagi toimunud. Ta ei varja sinu eest midagi, aga ta ei taha, et sa liigselt muretseksid.

7. Mees ei räägi ealeski seda, mis juhtus enne või pärast tema kõige piinlikumat üheöösuhet. See on lugu, mida teavad tema semud, aga mida ta sinule ei räägi. See tekitaks temas ebamugavust.

8. Mees ei tunnista, millele ta mõtleb siis, kui ta end rahuldab. Fantaasiad on fantaasiad ja tihtipeale on need sellised, mida ei tasu teistega jagada. 

9. Mees ei taha rääkida sellest, et enne sinuga kohtumist oli ta peaaegu pankrotis. Kui mehel oli tööl probleeme või ta ei saanud oma tööga hästi hakkama, siis ilmselt sulle ta sellest ei räägi. Meestele on alati räägitud, et nemad peavad peret ülal pidama, seega nad ei taha tunnistada, kui neil esineb selles vallas probleeme.

10. Mees ei ütle ausalt, kas ta on kunagi kedagi petnud. Võib-olla tegi ta minevikus mõne rumala vea, mis polnud üldse temale omane ja ta ei taha, et sa mõtleksid temast midagi negatiivset. Või ta võibki oma loomu poolest olla petja, mis tähendab seda, et ta lihtsalt valetab sulle ja kasutab sind ära. Hoolimata sellest, mis põhjusel mees nii käitub, ta ei räägi sellest sulle kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles