Vaata pilte: kõige piinlikumad trendid 2000. aastatest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Aguilera.
Christina Aguilera. Foto: Mavrixphoto

2000. aastaid iseloomustavad võltspäevitus, veidrad soengud ja omapärase lõikega rõivad. Vaata, millised trendid olid 2000. aastatel veel populaarsed!

Võltspäevitus. 2000. aastatel kippusid paljud staarid solaariumis käimise või isepruunistava kreemi kasutamisega liialdama.

Christina Aguilera (foto: Scanpix)
Christina Aguilera (foto: Scanpix) Foto: SCANPIX DENMARK

Kaabu. Üldiselt pole sellel peakattel ju midagi viga, kuid 2000. aastatel kanti neid veidike liiga palju ja isegi punase vaiba üritustel.

Alicia Keys (foto: Scanpix)
Alicia Keys (foto: Scanpix) Foto: SCANPIX

Peenikesed kulmud. Praegusel ajal on populaarsed pigem loomulikud ja paksemad kulmud, kuid umbes kümme aastat tagasi eelistasid paljud kuulsad naised peenikesi kulmusid.

Pamela Anderson (foto: Stella Pictures)
Pamela Anderson (foto: Stella Pictures) Foto: Stella Pictures

Liiga palju huuleläiget. Huuleläige võib musisuu tõeliselt atraktiivseks muuta, aga kui panna huultele liiga palju läiget, on tulemus üsna inetu.

Jessica Simpson (foto: Mavrix)
Jessica Simpson (foto: Mavrix) Foto: mavrix

Lapsikud patsid. Kahel pool pead asetsevad patsid on armsad, kui neid kannavad 6-aastased tüdrukud. Täiskasvanud naistele need ei sobi.

Paris Hilton (foto: Scanpix)
Paris Hilton (foto: Scanpix) Foto: buzzfoto

Laiad triibud juustes. Praegu on trendikam see, kui juustesse tehtavad triibud pole eriti silmatorkavad, vaid pigem sellised, mis muudavad soengu üldmulje soojemaks. Möödas on ajad, mil naised lasid juustesse teha silmatorkavaid ja rangeid triipe.

Kelly Clarkson (foto: Reuters)
Kelly Clarkson (foto: Reuters) Foto: Reuters

Lühikesed ja «ogalised» juuksed. 2000. aastatel oli moekas see, kui eespool olevad juuksed on pikemad ja tagumised väga lühikesed, mida sai geeli abil püsti ajada. Kahjuks ei sobinud selline soengustiil eriti ühelegi kuulsusele.

Kate Gosselin (foto: Scanpix)
Kate Gosselin (foto: Scanpix) Foto: SCANPIX

Blondeeritud juuste otsad. Poistebändid olid 10-15 aastat tagasi kindlasti ühed trendide loojad, aga õnneks on need trendid tänaseks unustatud.

N*Sync (foto: AP)
N*Sync (foto: AP) Foto: AP

Okastraati meenutav tätoveering. 1990. aastate lõpus ja 2000. aastate alguses oli väga populaarne lasta teha tätoveeringuid, mis looklesid ümber käe ja meenutasid sageli okastraati või mõnda tribal-stiilis kujundit.

Pamela Anderson (foto: AFP)
Pamela Anderson (foto: AFP) Foto: AFP

Siksakiline juukselahk. Siksakiline juukselahk võib jätta veidike lapsiku mulje. Kui soovid, et su soeng näeks kohevam välja, kasuta kohevust lisavaid juuksehooldustooteid.

Cameron Diaz (foto: Scanpix)
Cameron Diaz (foto: Scanpix) Foto: SCANPIX

Kahevärvilised juuksed. Ka praegu on moes värvida juukseotsad teist värvi kui on juured, kuid 2000. aastatel oli värvide üleminek järsem, näiteks blondidesse juustesse tehti musti salke.

Christina Aguilera (foto: Mavrix)
Christina Aguilera (foto: Mavrix) Foto: mavrix

Sädelevad juukseaksessuaarid. Sädelevad juukseaksessuaarid näevad odavad välja ja kindlasti ei tasuks nendega minna uhketele vastuvõttudele.

Beyonce (foto: AP)
Beyonce (foto: AP) Foto: AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles