Lahe video: ilublogija tõestab, et meigi abil on kõik võimalik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Ilublogija Nikkie jagab tavaliselt kolmapäeviti ja pühapäeviti oma Youtube'i kanalis NikkieTutorials erinevaid meigi- ja soenguõpetusi. Nikkie kanalil on 940 000 jälgijat ja naine tahab alati oma fännidega jagada parimaid ilunippe, kuid tema viimane postitus näitab, et ta soovib näidata ka seda, mis peitub meigikihi all.

Oma viimases videos räägib meikimata näoga Nikkie sellest, mida tema nimetab «meikimise häbistamiseks». «Olen viimasel ajal märganud, et tütarlastel on lausa häbi tunnistada, et neile meeldib meikimine. Justkui meikimine selleks, et veidi lõbutseda, oleks häbiasi. Seega ma mõtlesin, et oleks lahe näidata, mida on võimalik meigi abil teha,» rääkis Nikkie videos.

Video alguses on Nikkie täiesti ilma meigita ja video lõpus on pool tema näost kaetud imekauni meigiga. «Ma tahan, et inimesed teaksid, et meikimine on lõbus ja sel pole mingeid reegleid,» ütles ta.

Vaata Nikkie kihvti videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles