Naine kurdab: eksmehe käitumine ajab pea sassi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida ta siis tegelikult tahab?
Mida ta siis tegelikult tahab? Foto: Scanpinx

Naine kirjutab Perefoorumis, et ei saa eksmehe käitumisest aru ja palub teiste käest nõu, mida edasi teha.

Alustan siis algusest. Olime endise kutiga koos natuke üle kahe aasta. Elasime isegi koos, aga mingi hetk läksime tema algatusel lahku. Põhjuseks tõi ta tüdimuse ja ütles ka, et ei tunne enam minu vastu midagi. 

Kui olime poolteist aastat lahus olnud, hakkasime taas suhtlema kui sõbrad. Tunnistan kohe, et minul on tunded tema vastu siiani alles. Nüüdseks oleme aasta aega aktiivselt suhelnud, saame kõigest vabalt rääkida. Meil on ka ühine tutvusringkond. 

Nõnda siis oligi ühel päeval minu juures väike istumine ja minu eks oli ka kutsutud. Rääkisime juttu, sõime, jõime, kõik oli ilus ja tore. Teised hakkasid ära minema, aga tema jäi minu juurde edasi, lõpuks jäi ka ööseks. Küsisin ka, et miks ta koju ei lähe vaid tahab siia jääda, vastuseks tuli, et tahab minu kaisus olla. Kuna mul puudub üürikorteris teine tuba ja samuti pole ka madratsit, siis pidime magama ühises voodis. Peale kaisutamise meie vahel midagi sel ööl ei juhtunud. Aga siis tuli ta järgmine päev ja ka ülejärgmine päev minu juurde, seega veetsime kolm ööd koos ja ühe korra see juhtus ka…

Tahaks teada, mida ta sellega saavutada tahab või mida peaksin sellisest käitumisest välja lugema? Samas ei taha ma ka seda otse tema käest küsida, et mis see nüüd siis tähendama peaks. Äkki annab ta kuidagi märku, et tahab mind ikka oma ellu ja otse ei julge öelda, kuna mina juba korraks liikusin oma eluga edasi ja olin suhtes uue mehega? Temaga saime üsna ruttu aru, et me ei sobi kokku, kuna meil olid erinevad maailmavaated ja huvid. 

Ehk siis üritab see kauaaegne kallim, kes mul 2 aastat oli, kuidagi pinda sorteerida ja nii-öelda teada saada, kas mul ikka tema vastu veel tunded olemas? No kuidagi väga imelik, et muidu ta on teistega koos ära läinud või siis isegi varem, aga seekord ta jäi ja lausa kolmeks ööks. 

Mida sellest välja lugeda, oskate ehk aidata?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles