Moeblogi: troopiline muster on suvel eriti hinnas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Osta.ee fotod

Suvi, olgugi, et tuuline, on lõpuks ometi käes. Mustad-hallid värvitoonid kolivad tagumisse kapinurka ja annavad teed värvilistele rõõmsatele toonidele, pilkupüüdvatele mustritele ja kaunilt voogavatele kangastele.

Moelavadel ja ka tänavamoes on palju näha lopsakate palmiokste motiive. Nii on ka osta.ee moeblogi tänase komplekti inspiratsiooniallikaks troopika, troopilised taimed ja erksad värvid. 

Maani ulatuv õhuline kleit lisab igale kandjale tubli annuse naiselikkust, kerge loomamustriline prilliraam sobib troopilise kleidimustriga kui valatult. Jalatsitest oleme valinud beežid sandaalid, kuid edukalt võid kanda ka seemisnahast suvesaapaid ja lisada punutud kaabu/kübara. Ühevärviline erkroosa kott on täpp i-le ning neutraliseerib värvikirevat kleiti. Pidulikuma look’i saavutamiseks vali jalatsitest kontsakingad ning väiksem peokott.

Nüüd jääb veel vaid üle oodata meie suve troopilist kuumust ning nautida sellest iga hetke!

Carpe diem!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles