Õnnetu mees kulutas meeletuid summasid, et võita armastatud naise südant

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

New Yorgis Brooklyni linnaosas elav mees soovis võita oma silmarõõmu südant ja oli valmis selleks kogu oma maisest varast loobuma. 

Turunduse alal tegutsev mees kohtus Michelle’iga 2013. aasta suvel Arizona osariigis. Mehe jaoks oli see armumine esimesest silmapilgust, kuid naise tunded polnud sugugi nii soojad, kirjutab Elite Daily.

Ühel päeval märkas mees New Yorgis kesklinnas kuulutust, mis reklaamis ennustaja Priscilla Kelly Delmaro teenuseid. Mees pöördus pikemalt mõtlemata Delmaro poole, kes kinnitas, et mees ja Michelle on tõepoolest «kaksikleegid» ning tema saaks meest aidata. Delmaro küsis esimese kohtumise eest 2500 dollarit ja teise eest 9000 dollarit.

2013. aasta septembris teatas Delmaro mehele, et tal on vaja teemante, kuna vaid nende abil saab ta «kaitsta mehe energiat». Mees soetas Tiffany & Co poest 40 064 dollarit maksnud sõrmuse tingimusel, et ühel päeval saab mees selle Delmarolt tagasi, kuna see on kihlasõrmus Michelle’ile.

Lõpuks jõudis kätte päev, kui mees sõitis oma silmarõõmule külla. Naine tundis mehega kohtumise üle rõõmu, kuid tühistas nende eelnevalt kokku lepitud kohtingu. Mees pöördus kohe uuesti Delmaro poole, et selgust saada. Ennustaja väitis, et asi on selles, et meest jälitab üks vaim. Delmaro ütles mehele, et mees peab talle maksma 56 000 dollarit ja seejärel tuleb neil korraldada 40 000 dollarit maksev matus, mis peaks veenma vaimu, et teda pole enam olemas.

Kui ka sellest plaanist polnud kasu, küsis Delmaro «ajamasinat», mis puhastaks mehe minevikku. Selleks «ajamasinaks» sai 30 000 dollarit maksev Rolexi käekell. Nendele väljaminekutele järgnesid veel mitmed ja 2013. aasta lõpuks oli õnnetu mees kulutanud vaimust vabanemiseks üle 320 000 dollari. Kusjuures ennustaja lubas selle raha talle tagasi maksta, kui nad on vaimust lahti saanud.

Kahjuks suri Michelle 2014. aasta veebruaris. Ennustaja kasutas seda hetke ära ja väitis mehele, et Michelle’i hing ilmub tema ellu uuesti 31-aastase Los Angelese naise kujul. Järgnevate maksete tõttu kaotas mees oma korteri, oli sunnitud maha müüma oma auto ja laenas raha sõpradelt.

Mees võttiski reisi ette ja lootis kohata oma südame võitnud neiut, kuid kohtus hoopis 24-aastase naisega, kes ei meenutanud sugugi Michelle’i. Alles siis, pärast üle 700 000 dollari suurust väljaminekut, hakkas mees kahtlustama, et Delmaro on teda petnud. Mees pöördus politseisse ja ennustaja ning tema kaasosaline võeti kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles