Uuring: teksaste lõige võib määrata sinu iseloomu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas armastad kanda kitsaid teksaseid? Tõenäoliselt armastad sa siis ka oma elu − vähemalt hiljutise uuringu järgi. Selle tulemuste põhjal võib järeldada, et sinu teksapükste lõige peegeldab seda, kui õnnelik ja enesekindel inimene sa oled.

Uuringufirma Qualtrics viis Suurbritannias läbi uuringu, millest selgus, et kitsaid teksaseid kandvad inimesed peavad oma õnnetaset üheksa protsenti suurema tõenäosusega kõige kõrgemaks kui need, kes kannavad teise lõikega teksaseid, kirjutab Women's Health Magazine. Lisaks sai kinnitust fakt, et suure või väga suure enesekindlusega inimesed kannavad liibuvaid teksapükse 12 protsenti rohkem. Pole ka üllatav, et 33 protsenti kitsaid teksaseid kandvatest inimestest armastab sõita mootorrattaga, sest kottis pükstega võib see olla raskendatud.

Lisaks sellele tuli uuringust välja ka kummalisemaid fakte. Näiteks kitsaid teksaseid kandvad inimesed eelistavad lennukites istuda rohkem vahekäigu pool kui akna all ja kasutavad rohkem Apple’i arvuteid. Samuti selgus, et suurtes linnades elavad inimesed kannavad kaks korda suurema tõenäosusega liibuvaid teksaseid kui väiksemates kohtades elavad inimesed. Uuringu järgi on olemas seos ka teksaste ja keskkonna kaitsmise vahel: kitsaid teksaseid kandvad inimesed sorteerivad prügi seitse protsenti vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles