Mida tasuks oma partneri kohta kindlasti teada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lisaks heale läbisaamisele on suhtes ka oluline, et kaks inimest jagaksid teatud ühiseid väärtuseid ja teaksid teineteise kohta kõige olulisemaid asju.

Female First toob välja üheksa asja, mida peaks pikaajalises suhtes oma partneri kohta kindlasti teadma:

Perekond – Kuivõrd lähedane ta on oma perega? Aga sinu omaga? Kas sa oleksid vajadusel valmis tema perega rohkem aega veetma kui enda omaga? Tihti näitavad just partneri suhted oma perekonnaga ära, milliseks võib tulevikus kujuneda teie enda suhe.

Seks − Kui tihti vajab ta sinuga füüsilist kontakti? Kui tihti sa ise tahaksid oma partneriga seksida? Kui teil on väga erinev arusaam seksist, siis peate suhte toimimiseks leidma kompromissi.

Suhe − Mis ootused on tal teie suhtega tulevikuks? Kas te tahate mõlemad abielu ja lapsi? Kui teil on väga erinev nägemus tulevikust, siis ei pruugi see suhe olla jätkusuutlik.

Tülide lahendamine − Kas ta peab oluliseks tülide lahendamist ja arusaamatuste selgeks rääkimist? Või on tal kombeks konfliktide puhul probleemi ignoreerida? Omavaheline suhtlus on suhtes alati väga oluline − kui üks osapool ei taha probleemidega tegeleda ja erimeelsusi lahendada, siis võib see muutuda suureks probleemiks.

Hobid ja huvid − Mis on su kallima huvid väljaspool tööaega? Kas sulle on need meeltmööda? Millised on teie võimalused koos vaba aja veetmiseks?

Sõbrad − Keda ta peab oma parimateks sõpradeks? Kas sina saad ka nendega läbi? Kas sa tunned ennast hästi tema sõpradega ja kas sind võetakse nende seltskonda ilusti vastu?

Raha − Kas su partnerile meeldib raha laristada või seda koguda? Kas ta suudab raha suuremate asjade jaoks säästa või on tal sellega raskusi? Ole tähelepanelik, kuidas ta rahaga ümber käib, sest see võib mõjutada ka teie ühist tulevikku.

Tulevikueesmärgid − Mis on sinu kallima suurimad unistused? Kas sa oled valmis neid unistusi toetama? Kui jagate ühiseid eesmärke ja unistusi tulevikuks, siis võib ka teie suhe pikaajaliselt kesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles