Galerii: ZERO° showroomis esitleti kodumaist moodi

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud neljapäeva õhtul kogunes rohkearvuline moepublik showroomi ZERO°, kus kodumaised brändid Jukocute, Kätlin Kaljuvee, MyaMoon ning OOMYO esitlesid oma värskeid kollektsioone. 

Jukocute esitles erikollektsiooni «Mutabor», mida iseloomustavad õrnad pastelsed toonid, väiksed vormid ja idamaised ornamendid. Naiselikud kotid on inspireeritud loomadest ja lindudest.

Loodusest on inspiratsiooni ammutanud ka Kätlin Kaljuvee illustratsioonidega kaunistatud külluslikud siidisallid ning õhulised puuvillasallid, mis jutustavad lugusid lilledest, lindudest ja loomadest. Suvises värvigammas sallid on lihtsate rõivaste juurde värskendavaks ja silmapaistvaks aktsendiks.

MyaMooni värviline suvekollektsioon «Washed Ashore» on inspireeritud jaanuarikuisest reisist suvisele Tenerifele. Türkiissinine alati lainetav meri, õitsvad erksad taimed, intensiivsed loojangud ja sumedad ööd – just need emotsioonid ja värvid kajastuvad MyaMooni suvistes ehetes. Vormid on lihtsad ja igikestvad.

Koostöös Kätlin Kaljuveega on loodud rätikuhoidja (scarf adjustment) ja nimetatud tema isevoolava vormi ning Kätlini joonistuste järgi «Natural Heritage». Puhtast hõbedast ajatu vorm sobib nii siidsalli sättimiseks kui iseseisva ehtena.

OOMYO kollektsioonist esitleti mahedamas ja erksamas värvigammas jooga- ja vabaajarõivaid, mida iseloomustas rõhutatud naiselikkus - pikad lendlevad kergest tüllist pitsiservaga seelikud said külastajate lemmikuks. 

Ürituse meeleolu lõid ansambli Jagaspace rütmid ning maitsvad suupisted ja joogid. Ürituse toetajad olid Puhas Eesti Loodus, Valio, Froosh, Dr Hauschka, Joik, Kommivabrik, Metro Models, MJ Model Management, Premia, No Bananas, Vitamin Well ja Karaja.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles