Märke, et sa pole õige inimesega koos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi kogenud seda, et kallim küll ütleb, et armastab sind, ent ometi pole sa varem kunagi tundnud end nii üksikuna? Armununa ei pruugi me sellistele asjadele tähelepanu pöörata, aga kui suhe on juba lõppenud, siis tagasi vaadates näeme, et see suhe oli juba alguses hukule määratud.

Hiljem suhet analüüsima hakates võid avastada, et tegelikult oli suhtes mitmeid märke, mis viitasid sellele, et asi pole õige. Huff Post tõi välja neli märki, mis näitavad, et sa pole õige inimesega koos.

  • Sõbrad ja tuttavad ütlevad, et sa oled muutunud

Seda on raske iseendal märgata. Me kõik tahame armastada ja olla armastatud ning oma aja ja huvide jagamine kallimaga on väga olulised suhte loomiseks. Aga sama tähtis on kinni hoida sellest, mis muudab sind ainulaadseks. Üsna sageli võib juhtuda nii, et kui vallalisena veetsid aega oma perega ja käisid sõbrannadega väljas, siis pärast suhte loomist pühendad üha rohkem aega oma kallimale ning üha vähem aega lähedastele. Olukord võib lausa selliseks muutuda, et kui te pole koos, helistab kallim sulle pidevalt või saadab sõnumeid ja tahab teada, kus sa parajasti oled. Selle tulemusel kaotad sa iseennast antud suhtesse. Kui suhe muudab sind ja seda, kuidas sa eelnevalt elasid, peaksid ehk mõtlema, kas tegemist on ikka terve suhtega.

  • Oled hakanud kallima seltskonda vältima

Kas oled tabanud end mõttelt, et sa ei kujutaks elu ilma kallimata ettegi? Võib-olla oli see nii suhte alguses, kuid ühel hetkel taipasid, et oled hakanud kallima seltsi vältima, sest siis saad kainemalt mõelda. Ajapikku hakkab sinu graafik täituma oma tegemistega ja temagi leiab oma ajale piisavalt rakendust. Aga miks peaksid sa vältima inimest, kes peaks olema sinu jaoks üks tähtsamaid tegelasi?

  • Ta on number üks

See on üks selgemaid märke, et peaksid oma asjad kokku pakkima ja minema kõndima. Võib-olla on sinu partner nii domineeriv, et tema sõnad ja teod peavad alati peale jääma. See ei pruugi algusest peale nii olla, vaid kujuneb nii aja jooksul. Võib-olla ajavad tema kommentaarid sind esialgu naerma, kuid peagi taipad, et päris nii pole võimalik oma elu kellegagi jagada. Inimesed on loomu poolest sellised, et nad tahavad teistele heameelt teha. Kui sa pead partneri igale tujule ja soovile järgi andma, mis jääb sinust järgi? Hea suhe saab alguse vastastikkusest austusest ja soovist iseennast ning oma kallimat paremaks muuta. Sa ei pea end tagaplaanile seadma. Armastus ei ole võistlus tähelepanu eest.

  • Oled hakanud lugema selle kohta, mida tuleks ette võtta

Kas tunned viimasel ajal rohkem huvi suhtenõu pakkuvate artiklite ja raamatute vastu, sest sa tunned, et midagi peaks muutuma? Hinga sügavalt sisse ja välja. Ära muretse, sa pole hulluks läinud ja sa pole ise milleski süüdi. Halb uudis on see, et me süüdistame sageli end asjades, mille üle meil puudub kontroll. Õige inimesega kohtumine võib mõjuda väga vabastavalt. Aga senikaua, kuni see õige inimene pole sinu ellu tulnud, ei pea sa leppima kellegagi, kes pole sind väärt. Õnne nimel ei pea suhtes kõvasti vaeva nägema. Ausalt öeldes pead sa olema kõigepealt õnnelik iseenda üle ja alles siis saad sa leida õnne koos kellegi teisega. Kui ta pole sinu jaoks õige, ära raiska oma aega. Sa oled väärt enamat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles