Uuring tegi kindlaks, millal peavad mehed naisi kõige atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud pikka aega koos olnud paarid tahaksid teada, kuidas teha nii, et suhtest ei kaoks armastus ja kirg. Kas tuleks käia rohkem kohtingutel? Või peaks hoopis magamistoas suhtele vürtsi lisama?

Nüüd on teadlased selgitanud välja tegeliku vastuse ja asi on üsna lihtne. YourTango viis abielu- ja suhtenõustajate seas läbi uuringu, millest selgus, et atraktiivsus pole üldse seotud romantikaga, vaid hoopis partneri hindamisega.

Uuringus osalenutelt küsiti, millal peavad mehed oma kallimaid kõige atraktiivsemaks. 56 protsenti ekspertidest ütles, et see juhtub siis, kui mees tunneb, et naine vajab ja hindab teda.

Seega ära kunagi unusta oma kallimat tänamast ja otsi alati väikeseid mooduseid, kuidas oma tänulikkust talle näidata.

Ent see polnud sugugi ainuke vastus sellele küsimusele. Näiteks 20 protsenti vastanutest arvas, et mehed peavad naisi atraktiivseks siis, kui naine on õnnelik, meeldiv ja kui temaga on kerge suhelda. 16 protsenti sõnas, et kallima muudab atraktiivseks enesekindlus saavutuste ja kordaminekute üle.

Kõige vähem populaarne oli see vastus, et kallim on atraktiivne siis, kui ta käitub flirtivalt või seksikalt (6 protsenti vastanutest).

See, et inimesed soovivad tunda, et neid vajatakse, pole midagi uut. Suhtenõustajad on arvamusel, et mehed vajavad seda eriti palju, kuna siis nad tunnevad, et on suhtesse pühendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles