Kas astroloogia võib aidata suhet päästa?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See võib kõlada imelikult, kuid üha enam Suurbritannia paare pöördub astroloogide poole, et oma abielu paremaks muuta. Ja tuleb välja, et sellest võib ka abi olla.

Adam Pamment tundis pärast seitse aastat kestnud kooselu, et tema ja ta kallim Karina Bowen on pigem korterikaaslased kui kallimad. Sellest tulenevalt oli mehe pilk hakanud ekslema ja ta oli mõelnud kõrvalsuhtele. Nende suhtes oli palju pingeid ja vaidlusi. Aga selle asemel, et pöörduda abielunõustaja poole, otsustas 49-aastane Adam proovida midagi muud, kirjutab Daily Mail.

Ta edastas enda ja kallima sünnikuupäevad ja –kohad astroloogile, kes keskendub suhetele ning kes lubas paari probleemid kiiresti lahendada. «Esialgu käisin kohtumisel üksi, et teada saada, mida tulevik võib meile tuua. Astroloog vaatas meie sünnikaarte ja uuris, kuidas need omavahel sobivad. Kui ta oli mulle neid selgitanud, mõistsin ma täpselt, kuidas meie iseloomud omavahel suhtlevad,» ütles Pamment.

Näiteks avastas mees, et nii tema kui naise sünnikaardil on oluline roll Lõvi päikesemärgil, mis tähendab, et kumbki neist ei taha tunnistada, kui nad on eksinud. «Pärast seda ei sundinud ma naist enam vaidlustes alla andma, nagu olin varem teinud,» selgitas ta ja lisas, et enda ning oma naise päikesemärgi lähemalt tundma õppimine aitas päästa nende suhte.

Adami ja Karina lähenemine probleemile võib tunduda ebatavalisena, kuid üha enam paare eelistab pöörduda probleemide lahendamiseks pigem astroloogi kui nõustaja poole. Astroloogia abil saab õppida oma partnerit ja ka ennast paremini tundma, tänu millele on kergem mõista, miks te suhtlete omavahel just nii, nagu suhtlete.

Suurbritannia astroloog Alison Chester-Lambert, kes keskendub just paarisuhetele, sõnas, et inimesed tülitsevad omavahel tunduvalt vähem, kui nad saavad probleemides süüdistada planeete ja saatust. Ta selgitas, et astroloog koostab mõlema partneri sünnikaardi ja võrdleb neid seejärel omavahel. «Ideaalis on nii, et mõned sarnasused ja mõned erinevused on omavahel tasakaalus. Kui ühe partneri sünnikaart on mingis valdkonnas nõrk – näiteks ta ei oska rahaga ümber käia või emotsioone väljendada –, siis tal oleks mõistlik leida enda kõrvale keegi, kes on selles valdkonnas tugev,» lausus astroloog. Tema sõnul võib probleeme tekitada see, kui partneritel on liiga sarnased iseloomujooned.

Adam ja Karina mõistsid tänu sünnikaartidele, miks neil esines sageli probleeme. Adam, kes ei uskunud varem eriti horoskoope, ütles, et ta sai enda kohta väga palju asju teada, mis aitasid tal mõista ka suhet Karinaga paremini. Näiteks tekitas paari jaoks alati probleeme raha – Adam tahtis raha nii väga kokku hoida, et tegi alati õhtusöögiarved piinliku täpsusega pooleks. «Mõistsin, et minu sünnikaardis on üheks suurimaks probleemiks majanduslik kindlustatus. Kui ma õppisin seda aktsepteerima, siis ma mõistsin ka seda külge enda juures paremini,» selgitas ta.

Astroloog Alison Chester-Lambert ütles, et Adam oli tema jaoks ebatavaline klient, kuna tavaliselt pöörduvad tema poole naised. Mõned naised käisid tema juures lausa üksi, kuna nende abikaasad polnud nõus nendega kaasa tulema. Tema sõnul ei pea mõlemad partnerid üldse ruumis kohal olema, tal on tarvis vaid nende mõlema sünniinfot, mille alusel koostab ta kaardid, mis näitavad talle suhte kohta kõike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles