Suvine iluhoroskoop: Kalad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Lõpuks jõudsime Kaladeni.

Selleks, et oma tervist veel tugevamaks muuta, võiksid Kalad nüüd mõelda rohkem treeningule ja tervislikule toitumisele. Kui oled soovinud tükk aega kaalust alla võtta, siis ka selleks võib just nüüd olla õige aeg. Tänu Jupiterile on kergem õigeid otsuseid langetada ja tarku valikuid teha. Kui väldid töödeldud toite ja suhkrut, hakkab keha igatsema seda, mida sa talle annad - naturaalseid ja värskeid puu- ning juurvilju. Märkamatult hakkabki kehakaal langema.

Sinu kontoris võib käia vilgas töö. Kui sa oled iseenda tööandja, siis see on ju sinu jaoks hea uudis, kuna raha tuled muudkui sisse ja üha rohkem kliente leiab sinu ukse üles. Kui töötad kellegi alluvuses, võivad kõige mainekamad projektid jõuda just sinu lauale. 

Tervisele ja tööle keskendumine sai alguse juba eelmisel suvel ning kestab umbes selle aasta augusti keskpaigani. Mõtle projektidele, mille oled ära teinud alates eelmisest suvest ja millega oled hetkel seotud. Tööalaselt on sinu elus midagi muutunud või muutumas. Kui plaanid kandideerida kõrgemale kohale tööle, võetakse kõiki su eelnevaid projekte arvesse ja need näitavad sind kahtlemata heas valguses.

14. juunist kuni 17. septembrini võid aga töösurvest natuke puhkust saada. See võimaldab sul keskenduda uutele kohustustele. Saturn naaseb Kalade jaoks soodsasse asendisse taas 17. septembril ja siis võid kindel olla, et kahe aasta jooksul saadab sind tööalaselt edu. 

Kalad tegelevad sageli loomingulise alaga ja uputavad end töösse ning unustavad oma välimuse eest hoolt kanda. Sel suvel võiksid aga meigis proovida uudseid metallikarva toone. Kalu ehivad ju läikivad soomused, seega metallikarva värvid sobivad sulle kui valatult.

Kalade jaoks on jalad väga olulised ja sellest tulenevalt armastavad Kalad jalanõusid. Kui hakkad uusi jalanõusid soetama, võid sellest inspiratsiooni leida ja uuendad ka oma garderoobi. Kaladel on aga kombeks soetada jalanõusid, mis pole kuigi mugavad, seega ära imesta, kui uued kingad jäävad kappi seisma, sest sa kannad ikka vanu häid jalavarje.

Kalade värvivalikut võib kirjeldada Monet' maalina: seal leidub lavendlikarva lillast kuni sügava lillani, peaaegu kõiki sinise variatsioone, valget, sinakasroosat ja palju muid värve. Kalade meelislõhnaks on need, millest kumab läbi vaniljet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles