Suvine iluhoroskoop: Veevalaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme jõudnud Veevalajani.

Veevalaja päikesemärk sümboliseerib tulevikku ja innovatsiooni. Oled sageli teistest sammu võrra ees ja tihtipeale ei mõista teised sinu tegusid või mõtteid. Alles hiljem võivad nad aru saada, et tegelikult sa teadsid täpselt, mida teed. Veevalaja on intellektuaalne, iseseisev ja igas mõttes eriline. Kui Veevalajale öelda, et midagi tuleb teha juba läbi proovitud meetodil, sest «alati on nii tehtud», siis ilmselt tegutseb tema hoopis vastupidi. Tunned, et reeglites tuleb kahelda ja sageli neid ka rikkuda, vastasel juhul ei toimuks ühiskonnas mingeid muutusi. Sulle pakuvad suurt huvi teadus ja tehnoloogia.

Sel suvel on üsna suur tõenäosus, et sa võid abielluda. Jupiter soosib suhete loomist, seda nii era- kui tööelus. Jupiter on sind tegelikult mõjutanud juba alates 2014. aasta juulist, seega ilmselt oled sa juba kihlatud või isegi abielus. Kui ei, siis see võib juhtuda sel suvel enne 11. augustit.

Kui oled pikaajalises suhtes olnud, siis tahad sel suvel hakata oma välimusele suuremat tähelepanu pöörama, kuna soovid, et partner sinusse uuesti armuks. Tähistage oma armastust ja minge koos romantilisele õhtusöögile. Võiksid sel suvel üldse planeerida rohkem romantilisi õhtuid kui varem. 30. juuli õhtul liigub täiskuu Veevalaja märgis, seega just seda reedet ja sellele järgnevat nädalavahetust tasuks ära kasutada.

Kuna Veevalajale meeldivad erinevad elektroonilised vidinad, võib tekkida kiusatus mõni vahend oma ilurutiini lisada. Näiteks elektriline aurutaja näole. Kui soovid aga oma treeningut elektroonika abil parandada, soeta näiteks sammulugeja.

Veevalaja jaoks on kõige olulisem kehaosa jalad ja õnneks keskendub jalgadele hetkel ka moemaailm. Valikus on väga palju erinevaid kontsaga ja ilma kontsata kingi. 

Kuna Veevalaja toetab ka taaskasutust ja ökoloogilisi tooteid, tasuks uurida lähemalt kosmeetikatooteid, mis on valmistatud just neid põhimõtteid järgides. Leidub palju ökotooteid, mis annavad väga häid tulemusi ja neid võib vabalt võrrelda kõrgkosmeetikaga. Nahahoolduse jaoks tasuks eelistada tooteid, mis sisaldavad vaid looduslikke koostisosi.

Värvidest sobivad Veevalajale kõige paremini elektrisinine, fuksiaroosa, türkiissinine ja hõbedase läikega hallikad toonid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles