Šikk ja siugjas: klassikalisele pliiatsseelikule annavad kerge aafrikapärase varjundi muster ja robustne kangakude, naha imitatsiooniga topp aga kannab suurlinlikku hõngu – seelik 64,99 eurot, Marks&Spencer; nahka imiteerivast kangast topp 24,99, päikeseprillid 19,99 ja kingad 29,99 eurot, H&M, käevõru erakogu.
Šikk ja siugjas: klassikalisele pliiatsseelikule annavad kerge aafrikapärase varjundi muster ja robustne kangakude, naha imitatsiooniga topp aga kannab suurlinlikku hõngu – seelik 64,99 eurot, Marks&Spencer; nahka imiteerivast kangast topp 24,99, päikeseprillid 19,99 ja kingad 29,99 eurot, H&M, käevõru erakogu. Foto: Sander Ilvest

Poetades suurlinlikult valge, terashalli ja musta klassika sekka piisa elegantseks stiliseeritud loomamustreid, safaritoone või troopikanoote, on tulemus ühtaegu šikk, modernne ja suvemeelne. Moodsa linnadžunglis seikleja garderoobi peategelasteks on muu hulgas kombinesoonid ja püksseelikud.

Stilistika Merit Boeijkens, jumestus Maarja Järvsoo, modell kunstnik Anna Litvinova, taust Komeedi kohviku katuseterrass.

Täname Komeedi kohviku pererahvast lahke abi eest.

Kommentaarid
Copy