Suvine iluhoroskoop: Kaljukits

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme jõudnud Kaljukitseni.

Kaljukitsel on sel hooajal palju tegemist nii kodus kui tööl. Jupiteri soodne seis tähendab seda, et sul läheb majanduslikult hästi ja sa saad piisavalt raha, et kolida, kodu ümber sisustada või garderoobi uuendada. Mingil moel leiad kõigi vajalike muutuste jaoks piisavalt raha.

Kaljukits on maamärk, kes hindab ajalugu. Sa tead ajalooliste asjade väärtust, olgu selleks mõni arhitektuuriline ehitis, kaunis ehe, vanad kööginõud, margid või fotod. Kaljukitsele meeldib vanu asju alles hoida ja neid säilitada.

Sellest ajendatult võiks Kaljukits õhtul välja minnes proovida näiteks 1940. aastate meigi- või soengutrende. Võta juuksuri juurde mõne kauni näitlejanna foto (Ava Gardner, Katherine Hepburn, Grace Kelly, Marilyn Monroe) ja lase omale teha täpselt samasugune romantiline ning naiselik soeng. Kui 1940. aastad sind ei paelu, võid valida mõne muu ajaloolise trendi ja lisada sellele midagi tänapäevast. Kui tarvis, küsi juuksurilt nõu.

Kaljukitsele on omane see, et ta pöörab palju tähelepanu oma karjäärile. Seetõttu pole sul eriti palju aega jälgida seda, mis moemaailmas toimub, kuigi trendidega kursis olek aitaks su välimust kaasaegsemaks muuta. Tõenäoliselt töötavad Kaljukitsed finantssektoris, tegeledes suurte rahasummadega. See ala pakub Kaljukitsele huvi ja ta teeb oma tööd hästi.

Välimuse osas tasuks silmas pidada seda, et su riietus poleks liiga klassikaline, kuna see jätab sinust igava mulje. Igal hooajal võiks oma soengu- ja meigirutiini veidike muuta ning leida mõni šikk disainerehe. Kui su meik või soeng on värsked, siis ei tundu ka riietus niivõrd igavana.

Kaljukitse jaoks on väga olulised hambad ja luud. Võib-olla tasuks sel suvel kaaluda hammaste valgendamist, et su naeratus muutuks vastupandamatuks. Kui sa ei raatsi hambaarsti poole pöörduda, vaata poes ringi, kuna ka poelettidel on mitmeid hambaid valgendavaid tooteid.

Kaljukitse meelisvärvide hulka võivad kuuluda neutraalsed toonid (kohvipruun, beež, kreemjas, šokolaadipruun, hall, must). Kõik need värvitoonid iseloomustavad ka talvist maastikku. Võib-olla tasuks oma rõivastele veidike särtsu anda värvilise salli või kirju käekotiga.

Lilledest sobivad Kaljukitsele jasmiin, hibisk, kannike. Parfüümidest võiksid proovida neid, mil on soe lilleline alatoon või klassikalisi prantsuse parfüüme (Chaneli, Lancome, Shalimar).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles