Suvine iluhoroskoop: Ambur

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme jõudnud Amburini.

Ambur on päikesemärkidest see, kellele meeldib mööda maailma ringi käia ja sel aastal rändad sa rohkem kui tavaliselt. Jupiter on alates 2014. aasta juulist sinu reisikirge toetanud ja julgustab sind üha uuesti asju pakkima ning edasi rändama kuni 11. augustini. Seega võib väita, et see suvi saab sinu jaoks olema väga rõõmus. Reisimine on tegevus, mida sa alati pikisilmi ootad.

Uuri lähemalt neid sihtkohti, mis tunduvad sinu jaoks eksootilised ja kuhu sa oled alati soovinud minna. Sa oled Jupiteri soosingus uuesti alles 2026. aastal. Loomulikult reisid ka sa vahepealsetele aastatel, aga Jupiteri toel on reisid palju põnevamad ja sa oled paremini hoitud. Sulle pakuvad suurt naudingut nii isiklikud kui ka tööalased reisid. Võimalik, et mõni tore sugulane, abikaasa, klient või ülemus toob sulle head õnne. Jupiter toob endaga kaasa õnne ja pakub sulle küllaldaselt võimalusi sellest kasu lõigata.

Ambur on praegu Saturni mõju all ja Saturn toob endaga kaasa raskeid väljakutseid ning keeruliste eesmärkide täitmist, aga neist on ka kõige rohkem kasu. Võimalik, et sa oled juba praegu võtnud sihiks mõne keerulisema väljakutse. 14. juunist kuni 17. septembrini on hea aeg, et mõelda, kas viimastel kuudel tehtud otsused on ikka olnud head.

Kui rääkida ilust, ei saa tähelepanuta jätta head päikesekaitsekreemi, mida võiks kasutada koos niisutava kreemiga. Kui külastad sooja kliimaga riike, peaksid päikesekaitsekreemi kandma nahale mitu korda päevas.

Enne reisile minekut uuri oma juuksurilt, millised on kõige lihtsamad viisid, kuidas oma soengut kiirelt korda sättida. Kui sul on alati olnud sirged juuksed, võiksid puhkusereisi ajal proovida pehmeid lokke. Või lase juukseid veidi lühemaks lõigata ja kuivata neid alati tuule käes, et vältida föönitamisest tekkivat kuumakahjustust.

Ambur on sportlik tähemärk, kelle jaoks on eriti tähtsal kohal puusad. Amburite sisemine rütm ja hea ajastus võivad olla põhjuseks, miks näiteks tippsportlaste seas on väga palju Amburi tähtkujust inimesi. Kuna sa pooldad aktiivset eluviisi, oled alati heas vormis. Sellest tulenevalt eelistad ka riietuda nii, et sul oleks kerge ja mugav olla. Ambur ei naudi n-ö üleslöödud välimust. Sinu mängumaaks on loodus ja sa armastad väljas olemist, seega soovid, et su välimus oleks lihtne ja värske.

Võib-olla peaksid enne reisile minekut kasutama isepruunistavat kreemi, et saada enne päikese alla minekut juba kerge jume. Kui isepruunistavad kreemid on sinu jaoks tume maa, katseta neid kõigepealt oma jalgadel.

Värvidest sobivad Amburile rikkalik lilla ja kuninglik sinine: kesköise taeva värvitoonid, mille suunas sirutab vibukütt oma vibu. Ambur on tulemärk, seega sinu jaoks on loodud erinevate vürtside värviküllased toonid (mõtle ingverile, safranile, paprikale, kaneelile, karrile, tšillile, seesamiseemnetele). Kui sa ei taha teksapükse kanda, eelistad pigem n-ö boho ehk boheemlaslikku riietusstiili. Särtsakas sügavroosa huulepulk võiks sulle ideaalselt sobida, kuna see iseloomustab hästi sinu tugevat iseloomu.

Amburi lilledeks on nelk, võilill, kanarbik. Amburi päikesemärki seostatakse sageli türkiisiga, kuna see võib Amburile õnne tuua. Amburile sobivad soojad ja sensuaalsed lõhnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles