Suvine iluhoroskoop: Skorpion

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Täna alustame Skorpioniga.

Tõenäoliselt ei tule su ellu sel suvel midagi uut või ootamatut, seega ei tasu liigselt muretseda. Samas ei saa öelda, et Skorpioni suvi oleks igav, sest tal on alati palju tegemist. Seetõttu tasuks plaani võtta vähemalt paaril nädalavahetusel mõnusa lõõgastumise spaas.

Jupiter, hea õnne ja kingituste tooja, soosis Skorpioni alates 2014. aasta juulist, seega praeguseks on Skorpion tänu sellele oma karjääri oluliselt edasi arendanud. Kui seda pole veel juhtunud, siis on sul aega 11. augustini, mil Jupiter pöörab pikaks ajaks oma tähelepanu teistele päikesemärkidele. Kui alustad nüüd, võib sind saata suur edu.

Väga tähtis on see, et sa kujundaksid oma välimuse selliseks, et see oleks juhile sobilik. Jälgi, kuidas töökaaslased riietuvad – eriti naised – ja kui sulle meeldib nende välimus, ürita neid mingil moel jäljendada. Kui nad riietuvad liiga klassikaliselt, võid neilt eeskuju võtta, kuid lisada oma riietusele midagi nooruslikumat ja trendikamat. Sa ise tajud, milline rõivastus sulle sobib ja milline mitte. Loomulikult võid asjale ka loominguliselt läheneda ja riietuda originaalselt, kuid praegu oleks õige aeg selleks, et jätta endast professionaalne mulje. Sinu riietus peab sobima juhtival kohal olevale inimesele.

Skorpionite puhul ei saa üle ega ümber silmadest. Paljud on arvamusel, et Skorpion on kõige seksikam päikesemärk ja sa ei pea tegelikult üldse pingutama, et seksikas olla. Suitsusilmameik on põhimõtteliselt sinu jaoks loodud ja sel suvel võid proovida ka kassisilmameiki.

Skorpionile sobivad tumedad värvid – must, tumepunane, kastanpruun. Võiksid proovida ka värvitooni, mis ekspertide hinnangul on sel sügisel eriti trendikas: kahvatu punane. Sulle meeldib mõte, et saad iga päev kanda «vormi», mille kokkupanekuks ei pea palju vaeva nägema ega hommikul pead vaevama.

Üldiselt on su garderoob neutraalset värvi, kuid seal võiksid olla mõned soojemat tooni rõivad. Kaalu näiteks mandariinikarva oranži, sügavroosat, mandlikarva pruuni, meresinist ja mahedat lillat. Jahedama ilmaga sobiks Skorpionile selga nahktagi, mis ei pea olema tingimata musta värvi.

Kuna sünge ja must meik võib suvel muutuda kurnavaks, konsulteeri mõne jumestajaga, et leida õige põsepuna ja jumestuskreem, mis sobiksid sinu nahatooniga. Katseta ka näiteks punast huulepulka.

Skorpionile meeldivad kergemad lõhnad, kuid üllataval kombel võib sulle sobida eukalüpti lõhn. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles