Selle suve popimad rannariiete trendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannariiete mood. Piltidel: Bella Thorne, Jessica Lowndes, Hanalei Reponty, Romee Strijd, Lauren Stoner, Alessandra Ambrosio sõbrannaga.
Rannariiete mood. Piltidel: Bella Thorne, Jessica Lowndes, Hanalei Reponty, Romee Strijd, Lauren Stoner, Alessandra Ambrosio sõbrannaga. Foto: BuzzFoto.com/XPOSUREPHOTOS.COM/MAVRIXONLINE.COM

Kohe-kohe on suvi käes! Loodetavasti. Soe, meri, rand ja puhkus! Korraliku puhkuse juurde kuulub ka rannaskäik. Rannaskäigu jaoks on vaja aga rannariideid. 

2015 kevad-suvi toob endaga kaasa rikkaliku valiku kuumemaid rannariiete trende, mille seast leiab igaüks kindlasti oma, kirjutab osta.ee moeblogi.

Rannariiete peamised trendid aastal 2015:

* Erinevate mustritega rannariided. Kõikvõimalikud fotoprindid, 3D-mustrid ja optilised kujutised on sel hooajal eriti popid. Mida kirevam ja kirjum print, seda kõvem tegija «rannahuntide» seas oled.

* Uus trend rannariietes on kõrge kaelusega topp, mis pole just kõige praktilisem kui su eesmärk on randa minnes päevitada. Samas see Bondi-tüdrukulik stiil on ääretult armas. Nii, et kui juba jume peal, siis võid julgelt seda stiili katsetada.

* Kui oled glamuuriihaleja ja naudid oma puhkust peentes lounge’ides, siis järgmine trend on just sulle – pikkade varrukatega topp. See võib olla nii ühes tükis kui ka püksid ja topp eraldi. Rääkides rannariietest, ei kujutaks kuidagi ette, et bikiinidel võiks olla pikad varrukad. See trend on tõepoolest väga eksklusiivne ja mitte mõeldud massidele.

* Retro vibe on jõudnud ka rannariietesse. 60ndatest saadud mõjutused toovad bikiinipükstele kõrge pihaosa. Lisaks trendikusele on see ka väga hea valik nendele, kes soovivad olla rohkem kaetud.

* Sportlikud rannariided, mis on kaunistatud lukkude, huvitavate sõnumite ja julgete värvidega, on sel hooajal jälle pildis. Kui oled sportlikuma ja mugavama trendi kummardaja, siis on need rannariided just sinule mõeldud!

* Volangide ja satsidega topid on eriti tütarlapselikud ja armsad. Ainulaadsed ja silmatorkavad. Nendes on samuti kerget retro hõngu. Volangidega topid varieeruvad ühevärvilistest kuni tugevate lillemustriteni välja. Kui soovid oma büsti visuaalselt suurendada, siis volangidega topp on just Sinu jaoks!

* Erinevate värvide, trükiprintide, lõigete ja tekstuuride kokkusobitamine bikiinide üla- ja alaosas on jätkuvalt väga trendikas. Siin on sul võimalus lasta oma fantaasial lennata ja katsetades saavutada väga huvitavaid tulemusi. Komplekti mittekuuluvate bikiinipükste ja -topiga ei ole sa mitte ainult särav ja trendikas, vaid see on ka suurepärane võimalus tasakaalustada oma proportsioone, tuua esile oma keha tugevad küljed ja varjata puuduseid. Kui neid muidugi üldse on.

* Kuhugi ei ole kadunud ka klassikalised ühevärvilised bikiinid! Minimalistlikud ja ajatud bikiinid on mõeldud eelkõige neile, kes on seda meelt, et vähem on rohkem. Olgu siis tegu musta, valge, pastelsete või erksate värvidega, klassika on alati moes.

* Trikood – kõikvõimalikud variandid on selle suve vallutajad. Ühevärvilised või mustrilised, klassikalised või erinevate sisselõigete, nööride, lipsudega trikood on väga populaarsed. Kindel, et igaüks leiab endale oma!

Pöidlad pihku, et suvi kestaks sel aastal kauem kui 2-3 päeva ning et varbaid saaks märjaks kasta ka Eesti merevees!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles