Hanna-Liina Võsa: olen elus nii palju armunud, võib-olla isegi liiga palju

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu». Hanna-Liina Võsa
«Laula mu laulu». Hanna-Liina Võsa Foto: Erlend Štaub

Lauljanna Hanna-Liina Võsa räägib Naistelehes avameelselt suhetest, armastusest ja meestest ning tõdeb, et on üliemotsionaalne romantik. 

«Mul pole vist kunagi piisavalt tähelepanu. Ma tahan rohkem koos asju teha ja rohkem kõike, kõike, kõike, muidu solvun. Tean, et see on teisele õudselt väsitav,» tõdeb ta. «Ma ise ka imestan, et kuidas ma säärane olen.»

Hanna-Liina pole elus palju üksi olnud. «Tegelikult mulle meeldib üksi olla, aga suhet arendada on ju ka alati tore ja nii see nagu läheb, et oledki jälle suhtes,» muigab ta. «Mina olen elus nii palju armunud, võib-olla isegi liiga palju. Arvan, et üks inimene ei peagi seda vist rohkem enam tundma, kui mina juba tundnud olen. Liblikad ja ärevus on alati toredad, aga kuskil on ka piir.»

Hanna-Liina usub, et enamik naisi tahab lõpuks abielu ja lapsi, kõigil lihtsalt ei lähe nii. Abielu on tema meelest väga tähtis samm ja palju on neid, kes kardavad vastutust võtta. Isegi jutud abielust ja lastest võivad olla mõnele liig. «Mainisin kord ühes ajakirjas, et tahaks ka kunagi lapsi saada, mille peale jäin mehest hoopis ilma. Kuid tagantjärele näen, et elul olid minuga teised plaanid ja kui nii, siis nii.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles