Suvine iluhoroskoop: Neitsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Antud soovitused on mõeldud Neitsile.

Neitsit ootab ees tema elu üks parimaid aastaid, sest 11. augustil siseneb Jupiter Neitsi päikesemärki. Selle aasta suvi kulub Neitsil ettevalmistuste tegemisele. Kui Jupiter on sinu tähemärki sisenenud, saab sinust päikesemärkide seas favoriit ja sind saadab hea õnn ning eriline kosmiline privilegeeritus. See erakordne edu saadab Neitsit kuni 9. septembrini 2016.

Tähtsatelt isikutelt võib sinu ellu tulla erinevaid pakkumisi ja teeneid. Sinu tutvusringkond laieneb märgatavalt ja ka tööalaselt saad palju olulisi kontakte juurde. Sinu tervis muutub paremaks. Tõenäoliselt reisid vähemalt ühte välisriiki, ilmselt sellisesse, kus sa pole varem käinud, aga kuhu oled alati tahtnud minna. Vali oma eesmärkidest välja need, mil tundub olevat kõige rohkem potentsiaali, sest alates sellest sügisest langetatud otsused mõjutavad sinu elu veel kümnete aastate pärast.

Sügisel võid saada väga kõrge ametikoha ja käid palju erinevate inimestega tutvumas ning oled pidevalt liikvel. Sinu tööalane elu areneb jõudsalt edasi ja muutused leiavad aset ka su eraelus. Jupiter võib ka eraelu mõjutada, sest kui oled vallaline, siis suurendab Jupiteri soosing tõenäosust, et kohtad õiget kaaslast.

Peaksid hetkeks aja maha võtma ja mõtlema tõsiselt sellele, mida sa soovid oma elus saavutada ja mis teeks sind tõeliselt õnnelikuks. Üks variant on see, et oma töö tõttu oled sa üsna palju avalikkuse huviorbiidis, seega võiksid omale garderoobi muretseda ilusaid rõivaid ja muuta ka oma ilurutiini. Neitsile on omane see, et ta hoolib väga palju oma tervisest ja tõenäoliselt on sul ka väga ilus näonahk, sest sa toitud tervislikult.

Kui märkad, et mõned asjad kaovad sinu elust sel suvel ära, ei tasu paanikasse sattuda. Universum valmistab sind ette nendeks asjadeks, mida Jupiteri peagi su ellu toob. Kui sinu elus pole heade asjade jaoks ruumi, siis on su elu võrreldav arvutiga, kus on liiga palju programme korraga töös ja mis võib iga hetk kokku joosta. Loobu kohustustest, mis ei paku sulle enam rahuldust ja mis ei lase sul ette võtta uusi ning huvitavamaid projekte. Kui oled vallaline, tee ruumi ka uue armusuhte jaoks. Kui oled suhtes, lõbutse oma kallimaga rohkem kui varem.

Ole valmis ka uusi sõprussuhteid looma. Sa oled niivõrd töökas inimene, et sageli pole sul eraelu jaoks üldse aega. Aga kui sa ise seda aega ei leia, siis sätib universum sinu kaardid lauale nii, et sul oleks see aeg olemas. Ära satu paanikasse, kui elu viib mõned sulle tuttavad asjad sinu teelt ära. Need on tõenäoliselt projektid, inimesed ja esemed, mida sa enam ei vaja.

Aasta kõige õnnelikumaks päevaks võib pidada 26. augustit, kuna sel kuupäeval kohtuvad Päike ja Jupiter. Sel aastal saavad need kaks kokku just Neitsi päikesemärgis. Kuna selline kohtumine leiab aset korra 12 aasta tagant, tee see päev enda jaoks eriliseks. Võimalik, et just sel päeval saabub su ellu armastus ja romantika.

Kui rääkida ilust, siis võiksid investeerida näomaskidesse. Näomaske regulaarselt kasutades märkad peagi, et nahk muutub jumekamaks, on paremini niisutatud ja ilusam. Võiksid katsetada näiteks öiseid näomaske, mille saad magama minnes näole kanda ja mis toimivad öö jooksul. Näomaske leidub paljude erinevate probleemide leevendamiseks. Võib-olla peaksid leidma paar tükki, mis võiksid sinu nahale sobida ja kasutada neid kordamööda.

25. juulist kuni 6. septembrini on periood, mil võid mõelda, kas su valikud on õiged olnud. Võib-olla tasuks ka oma ilurutiinis muudatusi teha. Sa sisened oma elus täiesti uude peatükki ja sa ise saad seda uut perioodi kujundada täpselt nii, nagu soovid. Ehk on aeg soengut muuta? Garderoobi koristada? Uus välimus võib olla inspireeritud su uuest elust või vastupidi.

Kuna sinu sünniaeg langeb kokku sügise alguse ja viljakoristusega, siis iseloomustavad sind kõige paremini värvid, mida sel perioodil võib loodusest leida. Mõtle näiteks tujukale sügistaevale või kirjudele lehtedele puude latvades. Sulle sobib ka roheline värv, eelistada võiks sügavat metsarohelist või männikarva tumerohelist.

Sinu lemmiklilledeks on väikesed lilled, mis kasvavad mägedes ja aasadel. Lõhnadest eelistad neid, millest kumab läbi vaniljet, kuid lisaks sellele võiksid proovida ka tsitrust või lavendlit. Üldiselt eelistab Neitsi värskeid ja kergeid aroome, millel on kergelt lilleline baaslõhn. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles