Suvine iluhoroskoop: Lõvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Seekord jagame suveks nõuandeid Lõvile.

Lõvi on astroloogilises mõttes olnud suureks favoriidiks alates 2014. aasta juulist, kui Jupiter sisenes üle pika aja Lõvi märki. Jupiter sümboliseerib head õnne ja kingitusi ning aitab Lõvil tema suurimaid soove ellu viia. Ühest küljest on see tore, kuid teisalt tasuks oma valikuid väga hoolikalt teha. Lõvi on Jupiteri soosingus kuni 11. augustini. Praegusel perioodil võid õnnelik olla hea tervise ja jõukuse üle. Sinu tutvusringkond laieneb ja võib juhtuda, et tutvud mõne tõeliselt olulise isikuga. On võimalik, et sõidad ka mõnda välisriiki, kus sa pole käinud, aga kuhu oled alati soovinud minna.

Aasta teises on rahaline seis väga hea ja sinu sissetulek on otseselt seotud ettepanekute ning projektidega, mille oled sõlminud vahemikus 16.juulist (2014) kuni 11. augustini (2015). Kui sul on mõni ettepanek, mida sooviksid heal kohal olevale isikule näidata, asu tegutsema ja lepi temaga kohtumine kokku – vastasel juhul saab aeg otsa.

Lõvi puhul on äärmiselt tore see, et Lõvi armastab moodi ja tema riietusstiil on väga trendikas. Sa eelistaksid pigem paari disainerkostüümi kui tervet kapitäit rõivaid. Iga hooaja alguses teed plaane ja mõtled hoolikalt välja, milliseid rõivaid ja aksessuaare soetada. Sama kehtib ka jalanõude kohta. Hoiad silma peal moe-show’del ja jälgid ka seda, millised meigitrendid moemaailmas hetkel valitsevad. Kannad ka ise neid trende enesekindlalt.

Suvel ei lahku sa kodust ilma disainerpäikeseprillideta. Isegi, kui sa pole tuntud inimene, meeldib sulle sedamoodi riides käia. Uhketel seltskonnaüritustel ei jää sa fotograafidele märkamatuks.

Lõvi päikesemärki seostatakse kuninglikkusega. Lõvi märki juhib Päike, mis on paljude süsteemide keskpunktiks. Täpselt nagu loomariigis on juhtival kohal lõvi, on Lõvi päikesemärgi esindaja sündinud selleks, et tõusta juhtivale kohale. Muide, USA praegune president Barack Obama on Lõvi tähtkujust.

Lõvile sobivad ka sellised värvid, mis seostuvad kuninglikkusega. Vanasti kandsid kuningad ja kuningannad imelisi kangaid, mis olid selle aja kohta haruldast värvi. Näiteks punane, lilla ja kuldne olid värvitoonid, mida kõik ei saanud omale lubada. Need värvid võiksid olla ka Lõvi lemmikud. Lõvi sünnikiviks peetakse hinnalist rubiini, mis on samuti punane.

Peolt hilisõhtul koju naastes võib sul tekkida kiusatus meigiga magama minna, aga ära seda siiski tee. Pane meigieemaldusvahendid oma öökapile valmis, et saaksid neid koju jõudes kohe kasutada. Ka seerumeid ja niisutavaid kreeme võiks regulaarselt kasutada.

Nahahoolduse jaoks soetad kvaliteetseid tooteid ja eeldad, et näed ka üsna pea tulemusi. Üldiselt ei osta sa odavat kosmeetikat. Aeg-ajalt meeldib Lõvile konsulteerida mõne kosmeetikuga, kes oskab just Lõvi nahatüübile sobivaid vahendeid soovitada. Sel suvel võiksid lähemalt uurida huulemeigitooteid ja jumestuskreeme. Ka silmameigitooteid ei tasuks tähelepanuta jätta.

Võimalik, et oled pikka aega truu olnud ühe tootja kosmeetikale, kuid kas poleks mitte paras aeg midagi uut proovida? Maailm on muutunud, sina oled muutunud, ka su kosmeetikakotil oleks aeg väike uuenduskuur läbi teha. Parim aeg kosmeetika soetamiseks on 12. juunist 18. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles