Suvine iluhoroskoop: Vähk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme järjega jõudnud Vähini.

Vähi jaoks tõotab suvi olla majanduslikult edukas aeg, seega tõenäoliselt saad omale midagi luksuslikku lubada. Võimalik, et sinu karjäär on oluliselt muutunud või muutumas. Võta plaani näiteks juuste värvimine ja lõikamine. Oluline on see, et sa ei lükkaks juuksuriaega edasi, sest see pole kuigi mõistlik rahasäästmisviis. Tõenäoliselt käid suvel ka tihemini maniküüris. Hoolitse oma välimuse eest, et näeksid iga päev laitmatu välja.

Sa igatsed väga iseseisvust. See soov on kohati nii suur, et sa võid karjäärialaselt teha impulsiivseid otsuseid. Karjäär juhib ka su kodust elu, seega kindlustunde nimel pead saavutama stabiilse olukorra, ent seda alles sügisel. Praegusel hetkel tundub, et su kodu on pidevad muutumises. Muutumiste käigus peaksid aga leidma midagi lõbusat, et sul oleks, mida oodata.

Vähkidel on teatavasti väga ilus nahk, aga selle eest tuleb ka hoolt kanda. Uuri uusi nahahooldustooteid, mis taastavad sära, niisutavad nahka ja muudavad jume nooruslikumaks. Nahahooldustoodete täielikult välja vahetamine võib ka su välimusele täiesti uue hingamise anda. Ära unusta ka kaela ja dekolteed kreemitamast.

Kuna sa oled oma hingelt romantik, erineb sinu lähenemine moele teiste päikesemärkide omast. Soovid, et su välimus oleks pehme ja jätaks meeldiva mulje. Selle nimel oled nõus kannatlikult ootama, et moemaailma hakkaks juhtima värvitoonid, mis sulle kõige paremini sobiks. Vähid ei soeta rõivaid vaid üheks hooajaks, vaid nad ostavad kvaliteetseid riideid, mis peaksid vastu mitu hooaega või isegi mitu aastat. Sama kehtib ka meigitoonide kohta, kuid vahel tasuks proovida mõne uue tootja meigivahendeid ja uusi värvipalette.

Mõned kosmeetikafirmad valmistavad spetsiaalselt meigitooteid, mis on mõeldud konkreetselt blondidele või brünettidele. Võib-olla aitab see sul meigitooteid valida, kui saad juhinduda oma juuksevärvist.

Vähki juhib planeetidest Kuu, seega kahvatud värvid, mil on natuke läiget – mõtle kuuvalgusele rannaliival ja merepinnal – näevad sinu seljas imekaunid välja. Materjalidest võiks proovida siidi, satiini, tafti. Need on imelised kangad, millest saaks Vähile teha silmipimestavaid õhtukleite. Värvivalikul juhindu õrnadest toonidest, mis peituvad merekarbi sees. Need on just sinule sobivad värvid, mis toovad sulle kindlasti õnne. Proovi kahvatut, jäist sinist, kergelt hõbedast halli, rohelise tee pulbrit meenutavad rohekat tooni ja õrna ning kreemikat roosat.

Meigis meeldib sulle naturaalne, ent romantiline välimus. Huuled võiksid ehk olla roosakad. Eriti šiki ja romantilise välimuse aitab saavutada pärlmutter puuder, mida võiks kasutada põsesarnade rõhutamiseks. Vähi juuksed võiksid kindlasti olla pikad ja sulle sobivad eriti hästi n-ö rannalokid.

Kui rääkida lilledest ja lõhnadest, saab Vähki võluda gardeenia, valge sireli, valgete rooside, jasmiiniga. Proovi erinevaid parfüüme ja võid peagi märgata, et eelistad just neid, mille põhilõhnaks on üks eelpool mainitud lilledest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles