Pealetükkiv mees ahistas poe proovikabiinis riietunud tüdrukuid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proovikabiin. Illustreeriv foto.
Proovikabiin. Illustreeriv foto. Foto: Svetlana Zaitseva / Õhtuleht

Noor ema kutsub Facebooki vahendusel lapsevanemaid valvsusele, sest tema tütred langesid rõivapoe riietuskabiinis ahistamise ohvriks.

«Eile käisid minu tütred (13- ja 4-aastased) Kristiine keskuses poodides,» kirjutas naine 31. mail. «Kui nad Terranova poe riietuskabiinis riideid proovisid, tungis nende riietuskabiini tumedanahaline vuntsidega mees, kes hakkas suuremat neiut näperdama. Õnneks sai laps ehmatusest üle ja hakkas vastu. Siis tüüp põgenes.»

Turvateenistust lapsed teavitada ei osanud, kuid juhtunust informeeris ema poe omanikke, keskuse juhtkonda ja politseid.

«Õnneks tüdrukutega kõik korras, ehmatus ja hirm olid muidugi suured. Aga rääkisime juhtunust pikalt. Ja õnneks nad julgesid juhtunust rääkida…,» lisas ema. «Poleks sellise võimaluse peale tulla osanudki, et perverdid tegutsevad ka kaupluste riietusruumides. Hoiatage oma lapsi ja olge ise ka valvel!»

Põhja prefektuuri lastekaitseteenistuse uurija Konstantin Sergejevi sõnul on politseile juhtunust teatatud ning hetkel tegelevad uurijad aktiivselt asjaolude väljaselgitamisega. «Politseinike valduses on ka poe videosalvestus, mis aitab meil teiste tõendtite kogumise kõrval ka kahtlustatava isiku kindlaks tegemisel,» kinnitab Sergejev.

Kuna juhtunu üksikasjad on selgitamisel, siis hetkel ei ole uurija sõnul konkreetse juhtumi kohta detailsemat kommentaari võimalik anda.

«Arusaadavalt on nii kirjeldatud kui ka sarnased juhtumid šokeerivad ning tekitavad nii lastele kui ka nende vanematele põhjendatult teatavat hirmutunnet,» sõnab Sergejev. «Igast sellisest olukorrast tuleks alati politseid teavitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles