Suvine iluhoroskoop: Kaksikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme järjega jõudnud Kaksikuteni.

Sel suvel soovid oma suhtlusoskust lihvida, kuigi see ei vaja palju tähelepanu, sest suhtlemine on sinu jaoks imelihtne. Ilmselt õpid oma töövaldkonnas ka midagi uut ja saad tööl rohkem võimu. Näiteks kui sa oled juba pikemat aega blogi pidanud, võib juhtuda, et mõni suurem ajakiri palub sul hakata neile igakuist kolumnit kirjutama.

Tõenäoliselt sa ka reisid rohkem kui tavaliselt, seda nii kodumaal kui ka kaugemale. Reisimist tuleb ette juunikuu algusest kuni augusti keskpaigani. Mõistlik oleks ilutooteid ostes valida neid, mis on väikestes ja mugavates pakendites, kuna neid on lihtsam reisile kaasa võtta. 

Kuni 24. juunini on Marss üle pika aja Kaksikute tähtkujus. Veenus hakkab tagasi pöörduma vahemikus 25. juuni kuni 9. september, seega välimust ja moodi puudutavad otsused tuleks enne seda aega ära teha. Kuni 19. juunini võiks vältida suuremaid väljaminekuid, kuna sel perioodil ei pruugi Kaksikute otsustusvõime kiita olla. Hiljem võid neid oste kahetseda.

Kaksikute jaoks on tähtsad käed, randmed, küünarvarred, rangluud ja õlad. Sel hooajal võib sinu garderoobist leida palju ilma varrukateta kleite, kuna sulle meeldib oma käsi paljastada. Õhtul välja minnes tupsuta rangluule veidike säravat puudrit.

Kuna käed on Kaksikute jaoks tähtsad, tuleb nende eest ka korralikult hoolt kanda. Seetõttu võiks suvel käia maniküüris ja ka massaažis, kuna sa ise ei pruugi üldse teadlik olla, et su käed on arvutiga töötamisest täiesti kanged. Käed võivad reeta ka inimese tegelikku vanust, seetõttu on veel eriti oluline neile armastust pakkuda.

Kui rääkida meigist, ei saa üle ega ümber asjaolust, et Kaksikud loevad usinalt viimaste trendide kohta. Kui Kaksikud näevad moelavadel meigitrende, mis neile huvi pakuvad, proovivad nad neid julgelt omal nahal järgi. Uudiseid ja reklaame juhib planeetidest Merkuur, seega pole mingi ime, et Kaksikud naudivad lugemist ja ka reklaamide vaatamist. 

Kaksikud on üks väheseid päikesemärke, kes näeb oma tegelikust vanusest noorem välja. Osaliselt on see nii tänu sellele, et Kaksikud toituvad õigesti ja hoolitsevad oma naha eest. Samuti pakub neile suurt huvi ümbritsev maailm. Kaksikute suhtumine ilusse ja moodi on väga nooruslik. Kuna Kaksikud ei suuda paigal püsida, on nad tõenäoliselt saledad ja heas vormis. Kui mõtled oma sõpradele, võid taibata, et sind ümbritseb palju noori inimesi, sest nad suudavad sind inspireerida.

Värvidest seostatakse Kaksikuid kollasega. Sel suvel on kollane värv eriti trendikas ja kindlasti leiad sellise kollase tooni, mis sulle kõige paremini sobib. Meigis tasuks kasutada virsikukarva toone, mis lisaks põskedele ja huultele värvi. Kaksikud on väga intellektuaalne päikesemärk, kes armastab ringi liikuda ja kollane värv iseloomustab hästi su aktiivsust. 

Kaksikud on ääretult uudishimulikud ja alati avatud uutele ideedele. Kaksikute õnnekiviks võib pidada kollast tsitriini, mis peaks Kaksikutele andma sihikindlust, tasakaalukust ja elujõudu. See on üks väheseid kive, mis peaks ise end puhastama ja see ei hoia endas negatiivset energiat. Seetõttu võib öelda, et tsitriin on Kaksikutele lausa ideaalne kivi.

Lõhnadest võiks Kaksikud proovida roosat greipi ja ka muud tsitruselõhnad on Kaksikutele meelepärased. Kui sul on stressirohke päev, nuusuta näiteks lavendlit. Kui oled oma loomult romantik, katseta piibelehte või sirelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles