Kuus mõtet, mis on omased õnnelikele ja rahulolevatele naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on räägitud ja kirjutatud mediteerimise kasulikkusest, kuid lisaks mediteerimisele on veel üks väike asi, mis aitab paremini keskenduda ja elus edasi liikuda: mantra. Mantrad ehk positiivsed ja inspireerivad mõtted on loodud selleks, et oleks lihtsam oma eesmärkide suunas liikuda ja leida üles oma õige rada.

Mantra on mõte, mida inimene peaks endale pidevalt kordama. Kui korrata sageli ühte mõtet või lauset, saab sellest lõpuks osa meist ja see hakkab juhtima meie sisemonolooge. Mida rohkem sa mõnda mõtet kordad, seda rohkem hakkab see kujundama sinu mõtlemist tervikuna, kirjutab YourTango.

Milliseid mantraid tasuks proovida, et muuta oma elu õnnelikumaks ja olla iseendaga rohkem rahul? Vali välja sinule kõige meelepärasem mõte ja korda seda päevas 5-20 minutit. Kui sa ei saa järjest ühte mõtet nii kaua korrata, tee seda alguses paar minutit ja hiljem veel paar minutit. Neid mõtteid võib korrata kas valjult või oma mõtetes.

1. Mul on olemas kõik, mida ma vajan

Mul on võime armastada, areneda ja kasvada. Ma ei vaja midagi muud. Mind ei juhi materiaalsed asjad või teistele meeldimine. Ma eksisteerin selleks, et anda, mitte võtta. Minu armastus on täielik, seega ma jagan seda lahkelt teistega. Mida vähem asju mul on, seda vabamalt ma end tunnen.

2. Ma tahan olla õnnelik

Ma ei oota, et õnn mind üles leiaks. Ma loon ise õnne ja armastust ning jagan seda teistega. Ma lasen oma õnnel ja rõõmul särada, ebakindlused ei kõiguta mind. 

3. Ma kannan edasi rahu

Ma räägin ja tegutsen rahu nimel. Ma soovin rahu endale ja teistele. Ma vastutan oma tegude üle ja soovin tuua maailma rohkem rahu. Oma sisimas olen väga rahulik.

4. Ma kontrollin oma tegusid ja emotsioone

Kuigi ma ei saa kontrollida seda, mis minuga juhtub, saan ma kontrollida oma reaktsiooni. Ma kontrollin seda, kuidas ma kohtlen ja suhtlen teistega ning ma kontrollin ka seda, kas ma võtan teiste kommentaare isiklikult või mitte. 

5. Ma olen avatud

Ma olen avatud nii rõõmule kui valule. Ma olen avatud mõttele, et ma ei tea kõiki vastuseid ja ma olen sellega rahul. Ma olen avatud võimalustele, imedele ja üllatustele, mida elu mulle pakub.

6. Ma toidan oma hinge ja luban sel õitseda

Ma luban, et olen loominguline ja uudishimulik. Ma luban reisida, maiustusi süüa ja head kohvi juua koos parimate sõprade seltsis. Ma luban, et kuulan inspireerivat muusikat, õpin uusi asju ja keeli. Ma luban kanda ilusaid rõivaid, austada oma keha ja olla armastav. Elu on lihtsalt liiga lühike ja igat päeva tuleks tähistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles