Kolm soovitust, kuidas vahekorda veelgi paremaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksuaalselt aktiivsed inimesed teavad mitmeid mooduseid, kuidas seksi veelgi mõnusamaks tegevuseks muuta, ent vahel võivad mõned asjad neidki üllatada. Nimelt on mõned omamoodi viisid, mis väidetavalt muudavad vahekorra paremaks.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja kolm omapärast soovitust, kuidas vahekorda veelgi paremaks muuta.

  • Pane sokid jalga

Teadlased on uuringutega kindlaks teinud, et soojad jalad aitavad rahustada naise ajus neid piirkondi, mis tegelevad hirmu ja ärevusega. Kui need piirkonnad on rahulikud, siis on tunduvalt lihtsam orgasmi saada. Seega, järgmine kord, kui soovid orgasmi saada, tõmba sokid jalga ja lase mehel end võluda.

  • Hinga sügavalt sisse

Stressi on raske vältida, see pole mingi saladus. Aga kui sa ei tegele stressiga ega lõõgastu, siis hakkab stress su voodielu mõjutama. Seksuaalterapeut Charlie Glickman ütles, et stressi tõttu on raskem erutust tunda ja inimene ei naudi täielikult hetke, kui ta mõtleb muremõtteid. Hinga sügavalt sisse ja seejärel aeglaselt välja. Glickmani sõnul aitavad sügavad hingetõmbed kehal lõõgastuda. Teisisõnu: aeglane, ühtlane hingamine = suurem nauding = parem orgasm.

  • Tarbi ohtralt vett

Kui sulle muidu ei meeldi vett juua, siis siin on hea põhjus, miks tasuks rohkem vett tarbida: teadlased on avastanud, et vedelikupuuduse tõttu võib ka vagiina liiga kuiv olla ja see ei mõju seksuaalelule sugugi hästi. Tee iseendale ja oma kallimale teene ning joo päeva jooksul paar klaasi vett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles