Märke, et mees ei salli su perekonda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Emad võivad vahel kritiseerida tütre valikut partneri osas, aga samamoodi võivad käituda ka partnerid ise. Mees võib anda omapoolseid hinnanguid nii sinu pereliikmete kui ka su kasvatuse kohta. 

Võib-olla on ta ka osav teeskleja. Ta ei taha su tundeid riivata, seega teeb sinu perekonna juuresolekul head nägu, kuid sa tajud, et tegelikult ei tunne ta end üldse mugavalt. Kuidas teha kindlaks, kas mehele meeldib su pere või mitte, kui ta ise pole selle kohta midagi öelnud? YourTango pani kirja mõned märgid.

1. Ta ei küsi kunagi su pere kohta. Sa räägid iga päev telefonis oma emaga, kuid mees ei küsi sinult kunagi, kuidas su emal läheb. Ta võib küsida su sõprade, kolleegide ja isegi naabrite kohta, kuid perekond ei paku talle huvis. Mees ei salli üldse su perekonda ja teda ei huvita nende käekäik. 

2. Ta ei kutsu neid eesnimede järgi. Kui märkad, et mees kutsub su pereliikmeid mõne tobeda hüüdnimega või keeldub nende eesnime ütlemast, siis see võib olla märgiks, et su pere ei meeldi talle. Kui ta peaks su perest lugu, siis ta ei mõtleks neile mingeid hüüdnimesid.

3. Ta ei võta osa sinu perekonna üritustest. Vahet pole, kas tegemist on su venna sünnipäeva või onutütre pulmaga, mees ei taha sinuga sinna tulla. Ta laseb sul oma pereüritustel üksi käia, sest ta ei taha sinu perega aega veeta.

4. Ta ei soovi neile sünnipäeva puhul õnne. Kui su isal on näiteks sünnipäev, ent su kallim ei soovi talle õnne, siis see pole just kuigi hea märk. Sama kehtib näiteks emadepäeva kohta. Nii sünnipäevad kui näiteks emadepäev leiavad aset vaid korra aastas, kuid su mees ei vaevu sinu pereliikmetele häid soove saatma? Kurb lugu. Isegi, kui ta ei hakka neile isiklikult helistama või kirjutama, võiks ta läbi sinu oma soovid edasi anda.

5. Kui pere tuleb sulle külla, läheb mees ära. Ta ei salli su perekonda ja on nõus lausa kodust ära minema, kui nad külla tulevad. Sinu pere ei näe teda külaskäigu ajal kordagi, sest mees ei taha koju tulla enne, kui nad on lahkunud. Sa võiksid vabalt ju lausa vallaline olla, kui olukord on nii hull!

6. Ta ignoreerib su perekonda. Sinu õde astub tuppa sisse, kuid mees ei tervita teda mingil moel. Aga kui külla tulevad tema sõbrad või pere, siis ei suuda mees end tagasi hoida ja jookseb neile lausa uksele vastu. Ta kohtleb su perekonda nii, nagu neid polekski olemas. Ja see näitab vaid tema lugupidamatust sinu ja su pere suhtes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles