Ka mehed ihkavad ideaalset rannakeha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on välisportaalides palju juttu olnud sellest, et naistele meeldivad n-ö issikehaga ehk sellised mehed, kes ei tee pidevalt trenni ja julgevad elu nautida. Ent värskest uuringust selgus, et tegelikult tunnevad mehed, et peaksid rannahooajaks oma keha treenima ja saavutama ideaalse rannakeha.

David Beckham (foto: H&M)
David Beckham (foto: H&M) Foto: H&M

Kõigest 8 protsenti uuringus osalenud meestest tundis end oma keha tõttu enesekindlalt, samas kui 11 protsenti sõnas, et nad vihkavad oma figuuri. Meeste sõnul tunnevad nad survet oma keha muuta: 29 protsenti ütles, et neid survestab kallim ja 16 protsenti ütles, et sõbrad, kirjutab Daily Mail.

Paljud mehed võrdlevad end oma heas füüsilises vormis olevate semudega ja leiavad, et peaksid neilt eeskuju võtma. Veel ütlesid mehed, et nad tunnevad, et peaksid rohkem sarnanema kuulsate meestega, kes näevad kahtlemata head välja (eraldi toodi välja David Beckham ja Chris Hemsworth). 

Ka naised leiavad, et nad peaksid rannahooajaks end vormi ajama, muidu ei julgeta bikiinides randa minna. 19 protsenti naistest vihkab oma keha ja kõige problemaatilisemaks kehaosaks on «võdisev» kõht ja jalad. Ainult 4 protsenti naistest sõnas, et on oma kehaga rahul. 

Mida soojemaks ilmad muutuvad, seda suuremat survet tunnevad nii naised kui mehed jõusaali minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles