USA paar kutsub kõiki oma pulmadest osa saama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et sotsiaalmeedia mõjutab tänasel päeval ka pulmi. Näiteks võib pruutpaar vahetult pärast pulmatseremooniat Facebookis oma suhtestaatuse ära muuta, et kõik ikka teaksid, mis just juhtus. Nüüd on loodud uus telefonirakendus Periscope, mis muudab tõenäoliselt veelgi pulmade pidamist.

Näiteks 24-aastane Kyle Harris ja 23-aastane Bryanna Mazzella plaanivad abielluda homme, 30. mail, Eesti aja järgi kell 22:00 Long Islandil ja kõik, kes soovivad, võivad nende pulmast osa saada. Nimelt plaanivad Harris ja Mazzella teha oma pulmadest otseülekande Twitterile kuuluva rakenduse Periscope vahendusel, kirjutab Women's Health Magazine.

Kuna Periscope on üsna uus rakendus – umbes kahe kuu vanune , on paarike veendunud, et nemad on esimesed, kes selle vahendusel abielluvad. 

«Paljud meie tuttavad ei saa pulma tulla ja pole loogiline, et me kutsuks kohale kõik, keda teame, aga me võime ju siiski anda neile võimaluse meie pulmadest osa saada,» sõnas Harris. Nii Harris kui ka tema pruut on suured sotsiaalmeedia kasutajad, nad lausa tutvusid tänu Twitterile.

«Ma vaatasin, kes mind Twitteris jälgivad ja sattusin tema profiilile,» rääkis Harris. «Ma nägin, et tal on oma YouTube'i kanal ja säutsusin oma jälgijatele selle lingi ning kirjutasin: «Kuulake selle neiu muusikat!» Ta vastas sellele ja üks asi viis teiseni.» Selline armulugu saab aset leida vaid 21. sajandil ja on üsna loogiline, et taoliste huvidega paar üritab sotsiaalmeediat kasutada ka oma pulmapeol. 

Kuidas on sõbrad ja pereliikmed nende otsusele reageerinud? «Tagasiside on olnud väga positiivne. Mõned meie pereliikmed on üsna eakad ja nad ei saa meie pulma sõita. Samas on ka näiteks noori, kes ei saa majanduslikult lubada omale seda sõitu. Nüüd saavad nad aga pulmadest osa võtta,» lausus Mazzella.

Loomulikult tähendab iseenda ja oma pulmade jagamine internetis seda, et kogu ettevõtmine võib saada ka negatiivseid kommentaare. «Paljud inimesed on skeptilised,» rääkis Mazzella. «Nad arvavad, et see on meie eraellu tungimine ja on küsitud, et miks me tahame oma pulma kõigile näidata. Aga meie ei suhtu sellesse nii.»

Pulmad toimuvad juba homme ja kõik, kel on internetiühendus, võivad üritusest osa saada (kui sa pole Periscope'i kasutaja, saad ülekannet vaadata siit). Mida pruutpaar võõrastele lubab? Mazzella sõnul tuleb pulmas palju üllatusi. «Ma ei taha üllatust ära rikkuda, aga seal on asju, millest Kyle ei tea midagi ja asju, mida tema on minule üllatuseks planeerinud,» ütles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles