Naised, kes said kuulsaks pärast juuksevärvi vahetamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Monroe.
Marilyn Monroe. Foto: SCANPIX

Huvitav fakt: juuksevärv võib muuta seda, kuidas inimesed sinusse suhtuvad. Veelgi enam: juuksevärv võib määrata, kas sa saad kuulsaks või mitte.

Sa ei usu? Marie Claire koondas kokku tuntud naised, kes saavutasid edu alles pärast seda, kui nad olid oma kaunid kiharad ära värvinud.

Marilyn Monroe

Brünett Norma Jean Mortenson muutis 1940. aastatel oma nime Marilyn Monroeks ja lasi oma juuksed kuldblondiks värvida. Hiljem, inspireerituna filmitäht Jean Harlow’st, lasi Monroe oma kiharad plaatinablondiks värvida. Huvitav fakt on ka see, et väidetavalt tahtis Monroe tunda end «üleni blondina», mis tähendab, et ta värvis ka oma privaatpiirkonnas olevad karvad heledaks.

Marilyn Monroe (foto: Scanpix)
Marilyn Monroe (foto: Scanpix) Foto: The Image Works / TopFoto / Scanpix

Debbie Harry

Debbie Harry on tegelikult brünett, aga kuidas sa saad olla bändi Blondie laulja, kui sul on tumedad juuksed? Ent ta ei värvinud end üleni blondiks: Harry otsustas alumised juuksed tumedaks jätta ja vaid pealmised heledaks värvida. «Ma tegin seda praktilisel põhjusel: ma värvisin oma juukseid ise ja ma arvasin, et ei saa tagumiste juuste värvimisega hakkama,» on Harry öelnud.

Debbie Harry (foto: Topham Picturepoint)
Debbie Harry (foto: Topham Picturepoint) Foto: Pop/©1999 Credit:Topham Picturepoint

Christina Hendricks

Seksikas näitlejanna Christina Hendriks on tunnistanud, et varem oli ta blondiin, kuid peab end punapeaks, kuna hakkas juba põhikoolis juukseid värvima. Pärast esimest korda, kui Hendricks juuksed punaseks värvis, tundis ta, et on lõpuks leidnud oma õige mina. «Ma tundsin sellist energialaengut ja tajusin, et lõpuks olen end üles leidnud,» sõnas Hendricks.

Christina Hendricks (foto: Sipa Press)
Christina Hendricks (foto: Sipa Press) Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA

Gwen Stefani

Gwen Stefanit võib tema blondide kiharate tõttu nimetada lausa selle sajandi Marilyn Monroeks. Tegelikult on Stefani juuksed aga pruuni värvi. Naine otsustas oma juuksed heledaks värvida pärast kallimast lahku minekut: «See oli minu jaoks tähtis hetk, kui ma terve pea heledaks värvisin. Mäletan, et olin just kallimast lahku läinud ja mõtlesin, et mul on ükskõik, kui palju see maksab, ma värvin end blondiks! Siis hakkas kõik muutuma, algas justkui uus peatükk,» ütles Stefani ühes intervjuus.

Gwen Stefani (foto: Scanpix Sweden)
Gwen Stefani (foto: Scanpix Sweden) Foto: Peter Kramer/AP

Katy Perry

Katy Perry pole lihtsalt üks California tüdruk, ta on lausa loomulikult blond California tüdruk. Ent ta ei saavutanud edu enne, kui värvis oma juuksed süsimustaks. Vahepeal on Perry eksperimenteerinud päris paljude juuksetoonidega, ta juuksed olid vahepeal lausa potisinised.

Katy Perry (foto: Doug Peters)
Katy Perry (foto: Doug Peters) Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Emma Stone

Uskuge või mitte, kuid Emma Stone on tegelikult blondiin, ent ta on alati tundnud, et peaks pigem olema punapea. «Ma samastun punaste juustega palju rohkem,» lausus Stone. «Mu ema on punapea, seega üles kasvades nägin seda juuksevärvi rohkem kui oma peegelpilti.»

Emma Stone (foto: Reuters)
Emma Stone (foto: Reuters) Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Leighton Meester

Kuigi rohkem on neid naisi, kes on pruunid juuksed heledaks värvinud ja siis edukaks saanud, tõestab näitlejanna Leighton Meester, et ka vastupidine on võimalik. Meester värvis oma blondid kiharad karjääri algusaastatel tumedaks ja on siiamaani sellele värvile truuks jäänud. Paljud on arvamusel, et blondide juustega poleks teda valitud üheks «Kõmutüdruku» peategelaseks.

Leighton Meester (foto: AP)
Leighton Meester (foto: AP) Foto: Evan Agostini/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles