Nõuandeid, kuidas kasutada pruunistavat kreemi näos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid, et su põskedel oleks kaunis päevitunud jume, kuid sa ei jaksa oodata, millal päike põskedele pai teeks, kasuta isepruunistavat kreemi. Isepruunistavad kreemid lubavad siledat ja veatut jumet, seega miks mitte neid katsetada.

Shape.com pani kirja nõuanded, kuidas kasutada isepruunistavat kreemi näos nii, et tulemus oleks laitmatu.

  • Valmista oma nahk ette

Kasuta näokoorijat, et eemaldada näolt surnut naharakud, seejärel kasuta niisutavat kreemi, et isepruunistav kreem jääks nahale ühtlaselt.

  • Kasuta isepruunistavat kreemi, mis on mõeldud spetsiaalselt näole

Kui sa ei leia kreemi, mis on just näole loodud, kasuta sellist isepruunistavat, mis sobib kehale ja näole (loe pakendilt). Näole mõeldud kreemid on valmistatud nii, et nad mõjuksid nahale õrnalt ega ummistaks liigselt poore.

  • Kaitse oma juuksepiiri

Kanna juuksepiirile ja kulmudele vaseliini, et isepruunistavat kreemi neist kohtadest eemale hoida. Isepruunistav kreem ei jää karvade sees kuigi kaunis.

  • Ole teatud kohtades ettevaatlik

Nina ääres ja huulte peal tasuks kreemiga ettevaatlikult ümber käia. Kui kannad neisse kohtadesse liiga palju kreemi, võib see õnarustesse ja vahedesse koguneda ning tulemus pole kuigi ilus.

  • Ära unusta kaela

Kui soovid, et su päevitus näeks loomulik välja, kasuta isepruunistavat kreemi ka kaelal. Istu rahulikult ja lase kreemil täielikult imenduda.

  • Kannatlikkus on voorus

Nagu eelmises punktis mainitud, lase kreemil täielikult nahka imenduda, seejärel kanna näonahale beebipulbrit, et kreem paremini nahka imenduks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles